6 Trăsături universale ale sufletelor înțelepte

 Oamenii cu sufletul sensibil sunt oameni speciali cărora le place să trăiască diferit. Oamenii înțelepți au atitudini și temperamente diferite. Din această cauză oamenii înțelepți se confruntă cu multe probleme distincte în viața lor.

Sufletele înțelepte iubesc singurătatea
Sunt cele mai rezervate decât alte suflete mai tinere. Sunt puternici chiar și atunci când sunt singuri și confortabili în singurătatea lor. Se pare că sunt „plictisitori” pentru colegii lor mai tineri, deoarece nu se distrează prin cluburi sau mergând la pub-uri. Este posibil să nu aibă o viață socială foarte colorată în comparație cu ceilalți.

Sufletele înțelepte îi atrag pe ceilalți
Datorită înțelepciunii și umorului lor, ei atrag mulți oameni spre oameni. Dar acest lucru îi lasă adesea epuizați emoțional și mental. Sunt oameni extrem de empatici, dar interacțiunea și atenția îi obosesc destul de ușor.

Sufletele înțelepte sunt singure
Sunt interesate doar de relații semnificative cu alte persoane. Au tendința de a forma cercuri strânse și mici cu alte persoane și acesta este probabil motivul pentru care nu îi veți vedea furioși într-o petrecere. În schimb, ei adoră conversațiile unu la unu și un mic cerc de prieteni.

Sufletele înțelepte iartă
Nu poartă resentimente față de alți oameni. Uită și iartă cu ușurință știind că este mai bine să nu accepte negativitatea și sperând că alți oameni vor fi arși de ea. Ei știu că toți suntem una și nu are rost să purtăm ranchiuni unul față de celălalt și să creăm diferențe decât să iertăm și să fim una. Acesta este și modul în care ridică vibrația colectivă.

Nu iau decizii în serios
Având o intuiție puternică, deciziile lor ar putea să nu aibă sens deloc pentru alte suflete tinere. Au trăit sute sau mii de vieți înainte de această naștere și astfel se bazează pe ceva dincolo de logică de care alte suflete ar putea să nu fie conștiente.