7 legi ale karmei care îți vor schimba complet viața

Pentru a avea o karma bună, trebuie să ne uităm la lucrurile pe care le putem îmbunătăți, precum și să fim atenți la ceilalți. Iată șapte modalități prin care karma vă poate schimba viața pentru totdeauna.

1. Concentrați-vă asupra obiectivelor dvs. actuale
Una dintre cele mai bune modalități prin care puteți aduce karma bună în viața voastră este să vă concentrați asupra obiectivelor pe care vi le-ați stabilit deja.  Bineînțeles că este bine să faci o pauză din când în când, totuși, trebuie să rămâi ferm cu privire la lucrurile pe care vrei să le vezi înflorind din succesul tău.

2. Fii conectat la lumea din jurul tău
Aceasta înseamnă a fi conectat la momentul prezent din viața ta. Cel mai bun mod de a fi conectat și de a aduce karma bună în lumea voastră este să trăiți în fiecare zi la cel mai mare potențial.

3. Asumați-vă responsabilitatea 
O altă modalitate extrem de bună de a pune karma bună în viața ta este asumarea responsabilității pentru lucrurile pe care le-ai comis în viață. Indiferent dacă este ceva bun sau ceva rău, trebuie să fii mereu dispus să stai alături de ceea ce ai creat.

4. Învață să râzi de tine
Umilința este, de asemenea, una dintre cele mai bune modalități prin care puteți obține karma bună în viața voastră. Nu luați tot ceea ce spune toată lumea atât de în serios, dar, în același timp, fiți dispuși să luați o glumă din când în când.

5. Fii răbdător
Vor exista momente în care vrei cu adevărat să se termine ceva, dar îți va cere multă răbdare și timp pentru ca acesta să aibă succes în cele din urmă. Oamenii sunt ușor nerăbdători când vine vorba de lucrurile pe care le doresc, dar există o veche zicală care spune „Toate lucrurile bune vin pentru cei care așteaptă”.

6. Exersează si fii bun
Faceți-vă timp pentru a găsi lucrurile care vă fac cel mai fericit din viață și faceți tot ce vă stă în putință pentru a realiza aceste lucruri. Cu cât îți dai seama mai mult să fii bun cu tine, să fii bun cu ceilalți va veni pur și simplu în mod natural.

7. Exersează schimbarea
Schimbarea nu este cel mai bun lucru și totuși, în același timp, este. Exersează să fii deschis la lucruri noi pe care, în mod normal, nu te-ai găsi să le faci. Desigur, acest lucru vă va cere să ieșiți din zona dvs. de confort, dar cu cât sunteți mai capabili să acceptați schimbarea, cu atât karma mai bună va fi în afară de viața voastră.