7 lucruri despre Karma despre care cel mai probabil nu ai auzit

Legea universală a Karmei, care a fost acceptată și de știință, funcționează în jurul nostru.

Karma, în sanscrită înseamnă faptă. Deci, orice am face, orice am făcut în viețile noastre trecute, toate ne revin.

Chiar în timp ce respirăm, punem puțin din energia noastră în univers. Și toate micile noastre acțiuni se acumulează și se transformă în evenimente și întâmplări reale.

Iată cele 7 legi ale Karmei, care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine conceptul:

1.Karma nu înseamnă să ne pedepsească pentru răul făcut de noi. Nu este vorba doar de pedeapsă. Este o parte a sufletului nostru. Toate acțiunile noastre sunt influențate de aceasta.

2. Legea karmei este aici pentru a ne ajuta să navigăm prin această viață. Suferințele, recompensele și toate celelalte provocări pe care viața ni le aruncă sunt aici, astfel încât să putem trece la următorul tărâm. Ne ajută să facem distincția între bine și rău pentru a ne ajuta să alegem o cale mai bună pentru noi înșine.

3. Nu contează dacă această acțiune este mare sau mică. Nu credeți că eforturile dvs. mici nu sunt suficient de bune. Fiecare acțiune se compune și are mari valuri în viitor. Fiecare mic act pe care îl faceți se desfășoară în univers și ajută la modelarea evenimentelor viitorului. Nu poți ști niciodată cum pot influența actele tale pe altcineva și schimbarea pe care aceasta o poate provoca.

4. A face karma bună îți va afecta de fapt pozitiv creierul. Așa spune cel puțin știința. Declanșează o bună retribuție, care este bună pentru auto-vindecare.

5. Există o modalitate prin care poți folosi cuvintele pentru a-ți curăța karma. Uneori, fără să știm, invocăm magia rea. Aceasta este o incantație străveche care poate ajuta la creșterea karmei.

6. Când ne dăm seama că până și gândurile noastre și cele mai nesemnificative acțiuni au un impact asupra realității noastre, devenim mai răbdători și nu mai luăm măsuri în grabă.

7. De asemenea, înseamnă că orice karma negativă pe care am dobândit-o până acum, poate fi schimbată. Pentru că este complet în mâinile noastre să ne ghidăm viitorul.