7 lucruri pe care toate mamele își doresc ca fetele lor să le învețe la o vârstă fragedă

Draga mea fiică, Nu contează câți ani ai și câte lumânări de ziua de naștere sufli; indiferent de câți km sunt între noi doi; oricât de multe certuri am avea; vreau doar să știi că ești o femeie puternică și plină de compasiune care iși poate pune cu adevărat amprenta pe această lume. Ori de câte ori mă uit la tine, pur și simplu nu pot să nu simt un imens sentiment de mândrie și bucurie. Am avut marele privilegiu să te văd crescând și transformându-te de la un copil nevinovat cu un zâmbet însorit la o femeie inteligentă și hotărâtă, care are multe vise pentru ea însăși. Nu aș putea fi mai fericit pentru tine.

Viața nu va fi întotdeauna bună cu tine. Nu vei fi întotdeauna fericită. Lucrurile nu vor fi întotdeauna ușoare. Și chiar dacă voi încerca tot posibilul să fiu acolo cât mai mult posibil pentru tine, va trebui totuși să te confrunți cu multe dintre problemele tale pe cont propriu. Dar chiar și în acele momente; chiar și atunci când simți că greutatea lumii te ține apăsat, vreau să mă asigur că îți amintești aceste lecții importante. Vreau să mă asigur că țineți aceste memento-uri la inimă, astfel încât să fiți mai bine echipat pentru a face față oricărei vieți care vă aruncă drumul. Iată câteva lecții pe care vreau să le păstrezi cât timp trăiești.

1. Nu există nimic egoist în iubirea de sine. Nu fi niciodată timid să-ți dai dragoste. Când te iubești pe tine însuți fără scuze, te faci și mai iubit în ochii altor oameni.

2. Înconjoară-te doar de oameni care te împing să fii mai bună. Înconjoară-te de oameni care te vor împinge și te vor inspira să fii mai bun. Nu vrei niciodată să te înconjori de învinși care doar te vor doborî. Fii alături de oameni care scot cele mai bune din tine. Și urmăriți cum deveniți cea mai bună versiune a dvs.

3. Nu fi niciodată cu un bărbat care nu poate da atât de mult cât ia. Vei dori să găsești dragoste în viața ta. Dar nu trebuie să vă mulțumiți cu un bărbat care nu vă va oferi ceea ce meritați într-o relație. Ai o inimă bună și dăruitoare. Și ar trebui să fii cu un bărbat care va fi la fel de dăruitor și de bun ca tine.

4. Nu neglija nevoile corpului tău. Nu neglija niciodată nevoile corpului tău. Ai grijă de el. Corpul tău este un templu. Mănâncă mâncare sănătoasă. Fă sport regulat. Mișcare. Exploreaza lumea. Ridică-te și mișcă-te. Nu puneți nimic toxic în corpul vostru.

5. Uneori, lucrurile trebuie să se înrăutățească înainte de a se putea îmbunătăți. S-ar putea să treci prin câteva patch-uri aspre și vei avea dificultăți în a face față tuturor încercărilor din viața ta. Dar este în regulă. Știți doar că lucrurile se vor îmbunătăți în cele din urmă, deși nu pare că vor merge. Trebuie doar să tot măcinați și să vă grăbiți. Continuați să împingeți înainte. Te vei face bine.

6. Amintiți-vă că este în regulă să vă îndepărtați de situațiile care nu adaugă valoare vieții voastre. Dacă te afli vreodată într-o situație nefericită în care simți că nu mai poți crește, atunci îndepărtează-te de ea. Orice situație care nu permite creșterea este o situație care este cel mai bine evitată. Nu vă fie teamă să vă îndepărtați de scenarii toxice și de oameni.

7. Nu voi fi întotdeauna în preajma ta, dar nu ai nevoie de mine să fiu oricum. Nu ai nevoie de mine. Ai avut vreodată nevoie de mine în primele părți ale vieții tale. Dar acum ești o fată mare. Vă puteți descurca singuri acum. Ești perfect capabil să ai grijă de tine. Nu trebuie să te mai adresezi la mine pentru a-ți rezolva problemele. Știi doar că te iubesc și o voi face mereu.