7 lucruri pe care toți oamenii toxici le fac în 5 minute de când se întâlnesc cu cineva

Există miliarde de oameni acolo și este normal ca în timpul vieții tale să întâlnești tot felul de oameni. Și din când în când vei întâlni pe cineva toxic. Cineva care este atât de abraziv și negativ încât te simți rău doar că ești în preajma lor. Și dacă te îndoiești dacă ești tu sau sunt ei, iată 7 semne care îndepărtează imediat oamenii toxici.

1. Îi bârfesc pe alții
Dacă întâlnești pe cineva care, în prezența ta, îi vorbește pe alții, este un semn că nu sunt oameni buni. Vorbirea despre spatele cuiva este un lucru foarte mic de făcut și este un lucru obișnuit pentru persoanele toxice. Deci, cel mai bine este să te îndepărtezi de ei.

2. Se plâng NON-STOP
Persoanele toxice sunt persoane extrem de negative. Ei sunt pesimiștii lumii. Găsesc întotdeauna ceva de care să se plângă. Viața lor este mereu nesuferită într-un fel, deoarece toxicitatea lor îi face să nu poată vedea și aprecia lucrurile bune.

3. Cred că merită un tratament special
Oamenii toxici simt că toată lumea ar trebui să se aplece înapoi pentru a-i mulțumi și pentru a-și satisface nevoile. Se simt furioși când cineva nu se comportă așa cum se așteaptă.

4. Se laudă cu realizările lor
Pot continua să plece cu barca pe ei și pe tot ce au. Și oamenii care fac acest lucru compensează adesea defectele și neajunsurile lor. Oamenii toxici pot lua chiar realizarea altcuiva și pot face totul despre ei înșiși.

5. Te fac să te simși atacat
Ei pot spune în mod intenționat unele lucruri în treacăt despre tine și viața ta pentru a te face să te simți rău despre tine și despre alegerile tale. Deci, depinde dacă le permiteți sau nu. Nu-i lăsați să vă doboare. Cunoaște-ți mereu valoarea. Oamenii toxici nu pot doborî indivizi încrezători.

6. Au interes zero față de viața ta
Da, vor vorbi cu tine, dar nu vor întreba nimic semnificativ despre tine și viața ta pur și simplu pentru că – nu le pasă. Oamenii toxici sunt interesați și obsedați doar de ei înșiși și de imaginea lor.

7. Te fac să te simți rău
Este obositor să fii în preajma indivizilor toxici. Ele pot face pe oricine să se simtă rău despre sine. Deci, dacă te afli în preajma cuiva care dă vibrații proaste și te doboară, ai de ales. Și alegerea ta ar trebui să fie să pleci.