7 lucruri pe care trebuie să ți le promiți și pe care să nu le încalci niciodată

Este foarte important ca oamenii să prețuiască promisiunile pe care le fac altora și să facă tot ce pot pentru a le respecta. Dar de ce atât de des mulți nu își păstrează promisiunile făcute lor?

7 promisiuni pe care ar trebui să le faceți (și să le respectați):

  1. Îmi voi asculta corpul și mintea când mă voi simți stresat.

Dacă suferiți, vă stresați sau obosiți mai mult decât de obicei, acesta este felul în care corpurile voastre spun că aveți nevoie de odihnă. Puteți ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare, anxietății și a altor boli doar oprindu-vă să mirosiți trandafirii.

  1. Voi zâmbi în fiecare zi.

Zâmbind în fiecare zi vă va îmbunătăți interacțiunile cu ceilalți. Și nu numai că energia ta iluminatoare va produce mai multe zâmbete înapoi, dar va oferi și o șansă mai mare pentru rezultate pozitive în fiecare situație.

  1. Voi trăi o viață pozitivă.

Promite-ți că vei trăi o viață pozitivă. Este posibil să aveți un talent ascuns în viață, dar nu veți afla niciodată dacă nu sunteți dispus  să ieșiți din zona dvs. de confort și să fiți dispus să faceți ceva ce nu ați făcut niciodată.

  1. Voi lăsa trecutul în urmă

A-ți aminti trecutul nu înseamnă că trebuie să-l duci cu tine. Cu toate acestea, lecțiile din aceste experiențe ar trebui păstrate întotdeauna.

  1. Voi trăi mereu viața pe care vreau să o trăiesc.

Mulți oameni cedează deseori vieților pe care alții vor să le vadă trăind, fără să-și alerge niciodată propria fericire.  Trăiește viața cum vrei să o trăiești și contribuie la lume în propriul tău mod creativ și iubitor – este în regulă să îți mulțumești dorința sufletului.

  1. Îmi voi aminti că relațiile sunt trecătoare.

Oamenii vor veni și pleca în viața ta.  Dacă pierdeți o relație în viață, lăsați-o și dați seama că relațiile sunt adesea sezoniere – cu toate lucrurile care încep, va veni un sfârșit.

  1. Voi accepta când sunt necesare schimbări în viața mea.

Îmbrățișați faptul că schimbarea este necesară. Promisiunile de mai sus vor duce la un efect pozitiv în viața ta. Este posibil să trebuiască să puneți capăt relațiilor și să acceptați noi provocări, dar totul va fi spre binele tău.