7 lucruri surprinzătoare pe care nu le știai despre karma

Chiar dacă este un principiu spiritual, karma este, de asemenea, considerată o lege universală care a fost descrisă de Newton și numită Legea acțiunii și a reacției. Așa cum sugerează și numele său – sanscrită: faptă sau acțiune – este de fapt reacția la tot ceea ce am făcut deja, am gândit sau am simțit.

Cum funcționează de fapt? Ceea ce numim realitate acum este pur și simplu rezultatul fiecărei acțiuni, gânduri, rugăciuni sau, de asemenea, un blestem al trecutului nostru și chiar al vieții noastre prezente. Acestea sunt unele dintre cele mai bune și mai valoroase lucruri pe care oamenii nu le știu despre legea karmică:

1. Karma există pentru a împiedica oamenii să sufere în viitor.
Legea karmică nu există pentru a pedepsi oamenii, dar există pentru a judeca. De fapt, karma nu este o entitate separată care cântărește acțiunile oamenilor, pentru a le oferi recompense sau, de asemenea, pentru a-i pedepsi. Mecanismul este că sursa este Duhul din ele. Ele sunt doar o parte din asta.

2. Scopul Karmei este eliberarea oamenilor de acest plan de existență.
Fiecare suferință, fiecare răsplată, fiecare provocare există pentru a-i învăța pe oameni pe calea cea bună. Legea karmică există, de asemenea, pentru a-i ajuta să evolueze, precum și pentru a se asigura că sunt independenți de acest tărâm.

3. Doar cel mai mic efort contează întotdeauna.
Oamenii nu ar trebui să se simtă dezamăgiți atunci când simt că sunt undeva în fundul oceanului. Doar un mic efort îi poate ajuta de fapt să schimbe o astfel de reacție în lanț. Chiar și o mică schimbare a minții este suficientă atunci când vine vorba de a le oferi tot ce doresc.

4. Există și dovezi științifice despre karma.
Atunci când o persoană face ceva bun, aceasta îi afectează creierul. De fapt, asta va stimula răzbunarea pozitivă care se poate vindeca pe sine sau pe sine și, de asemenea, le poate afecta viața în moduri incredibile.

5. Înțelegerea karmei va ajuta la eliberarea furiei.
Când o persoană înțelege în cele din urmă că aproximativ tot ceea ce se întâmplă este de fapt cauzat de acțiunile și gândurile ființelor umane, aceasta le face responsabile. Deci, fără această cunoaștere, oamenii se vor pierde în Iadul ignoranței, al mâniei și al urii cauzate de mizeria lor. Înțelegerea legii karmice va elibera oamenii de acea durere și îi va pune și pe scaunul conducătorului auto.

7. Karma poate fi schimbată în orice moment.
Atunci când o persoană înțelege în cele din urmă că este singurul responsabil pentru trecutul, viitorul sau prezentul său, îi oferă șansa să schimbe acest lucru. Sigur, nu este nevoie să se schimbe chiar în acest moment, dar la un moment dat vor face mișcarea necesară. Trebuie doar să-și ia timpul și, de asemenea, să planifice ceea ce vor. Nu va exista nicio limită de timp.