7 otrăvuri spirituale – Aproape toată lumea care este nefericită în viață, este din cauza lor

Ce otrăvește spiritele oamenilor? Studii recente au arătat că oamenii care cred în ei înșiși și folosesc vorbirea pozitivă, folosesc de fapt mai mult din creier și au o forță mai mare pentru a depăși obstacolele. Și există cercetări care arată că obținem mai mult de la ceilalți atunci când credem în ei, scrie portalul Legea atracției.

Deci, poate nu este de mirare că cei mai mulți nemulțumiți sunt nemulțumiți, din aceleași motive:
Pentru că au așteptări otrăvitoare care creează o realitate negativă.
Iată așteptările care, de obicei, perturbă viața, împreună cu sfaturi pentru a le depăși.

1.) Ar trebui să-mi placă oricine
Adevărul brut este că nu te va plăcea niciodată de toată lumea, indiferent cât de mult ți-ar plăcea. Cu toate acestea, vestea bună este că, în majoritatea cazurilor, va fi istoria altora, fixarea și nesiguranța care îi împiedică să vadă ceea ce aveți de oferit.
Când nu vă mai așteptați ca toată lumea să vă placă, veți pune bazele pentru relații semnificative și o realizare treptată a încrederii și respectului. De asemenea, veți evita o grămadă de dureri inutile.

2.) Viața va fi corectă – A doua otravă a spiritului
Cu toții am auzit că viața nu este corectă, dar chiar dacă știm că, în teorie, poate fi foarte greu de acceptat. La nivel subconștient, mulți oameni încă se așteaptă ca totul să se echilibreze și să stea și să spere că acest lucru se va întâmpla.
Dacă vă așteptați să faceți lucruri pe cont propriu, este timpul să luați o atitudine mai proactivă și să vă puneți în picioare după ce ați întâmpinat obstacole în viață. Întreabă-te ce poți face pentru a face cu adevărat diferența și nu te mai concentra asupra credinței că ai ghinion.

3.) Oamenii îmi pot citi mintea – Al treilea spirit otravă
Această așteptare este deosebit de problematică în relațiile romantice, dar poate provoca probleme în toate domeniile vieții. Practic, dacă presupunem că oamenii vor ști întotdeauna ce încercați să spuneți, nu veți încerca să explicați, dar rezultatul este că veți fi foarte neînțeles.
Pentru a vă crește abilitățile de comunicare, puneți-vă în locul altei persoane (atât din punct de vedere intelectual, cât și emoțional). Ce părere are despre ceea ce încercați să spuneți? De ce informații suplimentare are nevoie pentru a vă înțelege corect?

4.) Alți oameni ar trebui să se înțeleagă cu mine
Aceasta este o așteptare dificilă – meritați să fiți luat în serios și ca oamenii să vă asculte ideile. Cu toate acestea, încercați să vă amintiți că lucrurile care sunt evidente pentru noi pot părea complet diferite pentru o altă persoană cu o istorie diferită, care are o valoare diferită.
Este adesea mai productiv să acceptați că ar putea exista mai multe răspunsuri corecte la o problemă controversată și să vă îndreptați atenția asupra întrebării mai importante? Cum să găsiți un compromis pentru a satisface nevoile de bază ale tuturor.

5.) Bunurile materiale mă vor face fericit
Desigur, există lucruri care fac viața mai ușoară, mai distractivă și mai plăcută. Totuși, nu cădea în capcană și începeți să credeți că va duce la acumularea de cazuri de adevărată fericire. Bunurile materiale nu vă vor putea face fericiți dacă nu le puteți găsi adevăratul sens dacă nu trăiți în conformitate cu valorile lor și nu vă cunoașteți cu adevărat.

6.) Nu voi da greș – A șasea otravă a spiritului
Este mult mai bine să accepți că uneori lucrurile merg bine și alteori nu, adăugând această ipoteză că poți învăța și crește întotdeauna din lucrurile pe care le interpretezi ca un eșec.