7 simboluri de vis importante cărora ar trebui să le acordați întotdeauna atenție

Visele ne duc într-o lume suprarealistă în care inconștientul nostru prinde viață. Chiar în această stare, partea noastră cea mai profundă care ne iubește și știe ce este mai bine pentru noi ne trimite mesaje prin simboluri care au de obicei semnificații unice.
Aici sunt câteva…

1.) Cutii
Dacă visezi cutii, asta înseamnă că ții ceva ascuns departe de tine.
O cutie goală indică probabil un sentiment de dezamăgire. Visul la multe cutii indică probleme emoționale și nevoia de a le ascunde.

2.) Telefoane
Visarea unui telefon care sună înseamnă că o parte din personalitatea ta a intrat în sfârșit în contact cu tine. Inelul respectiv ar putea reprezenta o oportunitate care vine după colț.
Dacă nu răspundeați la telefon, inconștientul dvs. vă poate spune că ignorați unele mesaje.

3.) Luna
Visarea lunii indică de obicei că ascunzi o parte a personalității tale.
Ceea ce ascunzi este de obicei partea ta cea mai creativă sau sensibilă, deoarece luna reprezintă partea feminină care se află în tine.

4.) Drumuri
Drumul reprezintă călătoria vieții. Dacă pare pavat și liniar, ar putea indica faptul că una dintre alegerile dvs. va aduce soluții simple.
Dacă este tulbure, ceață și greu de navigat, ar trebui să analizați dacă ați făcut alegerile corecte pentru viitorul dvs.

5.) Flori
A visa să vezi o floare pe o iarbă arată că noi oportunități sunt pe cale să fie introduse în viața ta.
Germinarea plantelor ar putea însemna că unele semințe plantate vor crește și vor deveni arbuști frumoși. Cu toate acestea, visul florilor moarte poate indica faptul că un capitol din viața ta s-a încheiat.

6.) Apă
Apa, în visele tale, reflectă ambiția din viață. Dacă apa la care visezi este marea, acest lucru ar putea indica șansa unei vieți și momentul potrivit pentru a-ți asuma unele riscuri.
În cazul în care apa este curent superficial sau iazuri mici, acest lucru ar putea însemna că cineva vă face mai ușor să vă realizați visele!

7.) Zbor
Zborul într-un vis este de obicei clasificat ca un vis lucid. Aceste tipuri de vise sunt un apel de trezire din mintea ta subconștientă. Zborul poate însemna că aveți dificultăți în viața de veghe pe care încercați să le ridicați.
Visele sunt ca niște scrisori personale din mintea subconștientă. Evenimentele și emoțiile din viața ta de veghe îți declanșează visele. Dacă ai în mod repetat același vis, subconștientul tău încearcă să îți trimită un mesaj. Iată o analiză aprofundată a primelor 60 de vise și semnificații.