8 Avertismente pe care îngerii le folosesc pentru a vă menține în siguranță

Îngerii păzitori sunt întotdeauna acolo pentru tine. Ei te ajuta în majoritatea situațiilor în care toate ușile par să se închidă și merg pe lângă tine în timp ce încerci să traversezi calea către iluminarea spirituală.

Dar modul în care își exprimă avertismentele este, de asemenea, destul de special – nu o spun cu voce tare. Ei ar folosi orice și tot ce le stă la dispoziție pentru a vă avertiza solid, care vă vor ajuta să preveniți daunele la un nivel catastrofal. Iată cum îngerii își sună de obicei avertismentele.

1. Defecțiune neașteptată a mașinii
S-ar putea să vă îndreptați spre serviciu atunci când mașina dvs. se strică. Inițial, ați fi furios la apariția ghinionului aparent la dispoziția dvs., dar în curând ați realiza că ar fi trebuit să fie. Poate o problemă contractuală la birou sau o defalcare completă a ierarhiei?

2. Lucruri greșite
Uneori nu ați vedea binele mai mare pe măsură ce veți găsi lucrurile care nu vor fi deplasate. Dar când îți dai seama că ușoara întârziere a planurilor este cea care a împiedicat lucrurile să devină îngrozitoare, ai fi recunoscător.

3. Intuitia
Întotdeauna o modalitate excelentă prin care îngerii își sună avertismentele. În timp ce intuiția pare a fi ceva care vine din interior și este tot „tu”, s-ar putea să nu fie așa. Un înger ar putea fi cel care își exprimă avertismentele prin intuiția ta. Totul depinde de forța conexiunii spirituale pe care o împărtășești.

4. Visele
Visele sunt de obicei conducta principală a îngerilor pentru a-și da avertismentele. Deci, dacă vedeți ceva în visuri care nu seamănă cu orice altceva sau este destul de neobișnuit, ar trebui să vă dați seama că acesta este modul îngerului de a vă spune că lucrurile ar putea fi greșite.

5. Vocile aleatorii
Dacă nu leșini de la o voce aleatorie care răsună în jurul tău, stai pe pământ și ascultă-l. S-ar putea să te protejezi de mai multe lucruri și să te avertizezi despre mai multe.

6. Boala
În timp ce îmbolnăvirea nu înseamnă doar avertismente îngerești, unele dintre ele ar putea fi. Nu știi niciodată când o zi liberă la domiciliu poate duce la mai multă productivitate decât ai fi putut înțelege vreodată.

7. Întârzieri neașteptate
În timp ce o întârziere ar putea duce la furie și frustrări atunci când îți dai seama că trenul pe care trebuia să îl iei a întâmpinat un accident, vei simți prezența îngerului tău.

8. Pseudo-Îngeri
În unele cazuri, ați găsi pe cineva care este literalmente purtătorul de cuvânt al îngerilor. În această situație, ei ar fi cei care vă vor avertiza. Și, deși poate părea prost, s-ar putea la fel de bine să le țineți cont.