8 moduri de a atrage banii în viața ta

Aceste principii pot fi folosite pentru a stimula fluxul de iubire, bani, noroc și sănătate. Iată 8 moduri simple prin care te poți alinia pentru a fi în cea mai bună poziție energetică pentru a atrage bani în viața ta.

1.) Păstrați bucătăria curată
Bucătăria dvs. este direct legată de capacitatea dvs. de a atrage bani. Cămara și frigiderul trebuie păstrate curate și organizate cu alimente pe care le-ați folosit efectiv, iar aragazul dvs. trebuie păstrat curat. Toate dezordinile trebuie îndepărtate de pe tejghele și insule.

2.) Decorează cu roșu, violet sau verde
Culorile au capacitatea de a ne afecta starea de spirit și, de asemenea, energia. Roșul este o culoare deosebit de propice și reprezintă puterea. Violetul și verdele dețin, de asemenea, vibrația atragerii prosperității.
Nuanțele de culoare pe care alegeți să le decorați trebuie să se potrivească și cu personalitatea dvs. și cu tonul pe care doriți să îl creați.

3.) Ușa din față
Intrarea în ușa din față trebuie să fie ușor de văzut și să nu fie confuză. Practic, principala este că doriți să faceți mai ușor ca banii să ajungă la dvs. și acest lucru este reprezentat de cât de ușoară și de clară este intrarea în casa dvs.
De asemenea, soneria trebuie să fie în stare bună de funcționare, iar covorașul de bun venit trebuie să fie luminos și proaspăt. Treptele sau calea care duce până la ușă trebuie menținute curate și o plantă în ghiveci trebuie menținută afară.

4.) Instalați o fântână sau aveți o grădină
Fântânile reprezintă bogăția și ajută la stimularea prosperității și a energiei. Plantarea de flori și plante promovează, de asemenea, viața și inspirația și ajută la eliminarea energiei negative.

5.) Eliminați dezordinea
Acesta este unul important atunci când vine vorba de directorii Feng Shui, deoarece spațiul se referă la oportunități.
Eliminând lucrurile din casa ta pe care nu le folosești, inviți noi oportunități și prosperitate în vibrația ta.

6.) Apă și oglinzi
Starea apei din casa ta reflectă finanțele tale. Robinetele care picură sau scurg, apă stagnantă în jurul casei sau fântâni sparte nu favorizează prosperitatea.
Lucrările de artă pe bază de apă sau oglinzile care sunt mai înalte decât nasul tău nu sunt, de asemenea, conforme cu prosperitatea. În mod similar, o oglindă sau o imagine pe bază de apă nu trebuie atârnată niciodată deasupra patului.

7.) Ministerul de interne
Un birou nu ar trebui să fie niciodată orientat către perete, deoarece acest lucru simbolizează limitarea fluxului și potențialului creativ.
Cantitatea de spațiu din fața biroului dvs. simbolizează oportunitățile, astfel încât aranjarea scaunului pentru a avea o vedere sau plasarea scaunelor în fața biroului pentru vizitatori este recomandată pentru a atrage abundența.

8.) Iubeste-ti casa
Dacă nu îți place să vii acasă în fiecare zi sau dacă nu ești mulțumit de aspectul sau stilul casei tale, găsește o modalitate de a-l face să funcționeze pentru tine.
Vrei să te bucuri să fii în spațiul tău și să te bucuri să vii acasă în fiecare zi pentru a te alinia la vibrația prosperității și a norocului.