8 schimbări dureroase care vor avea loc în viața ta când părinții tăi nu vor mai fi

Nu vom putea întotdeauna să anticipăm sau să prezicem lucrurile care au loc în viața noastră. O secundă, viața poate fi într-un anumit mod. Și în următoarea secundă, lumea ta poate fi complet schimbată. Viața se poate schimba într-adevăr dintr-o clipită. Fiecare lucru care te menține fericit și vital poate înceta să mai existe într-o clipă. Și vei fi lăsat să lucrezi cu tot ce a mai rămas. Așa funcționează viața.

Trebuie să accepți faptul că este perfect posibil să-ți pierzi părinții într-o zi. Și acea zi poate veni oricând fără o notificare prealabilă. Uneori, veți putea să vă pregătiți. Alteori, te poate lovi ca un pumn in fata. Iată câteva lucruri la care vă puteți aștepta să se întâmple atunci când pierdeți un părinte.

1. Veți ajunge să înțelegeți de ce familia ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc.
Veți veni cu adevărat să aflați ce înseamnă atunci când spun că familia ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc. Veți înțelege că orice timp pe care îl veți petrece cu familia dvs. este prețios. Și nimic din toate acestea nu va fi vreodată suficient. Veți dori întotdeauna mai mult mai ales odată ce vor fi plecați.

2. Nu veți avea puterea de a funcționa corect pentru o vreme.
Nu veți avea cu adevărat forța sau motivația de a face ceva în viață pentru o vreme. Pentru cea mai lungă perioadă de timp, părinții tăi au jucat cel mai mare rol în modelarea cine ești tu. Și acum, au dispărut. Acest lucru poate fi foarte paralizant pentru oricine.

3. Te vei simți complet devastat și izolat.
Te vei simți complet devastat și singur la gândul de a-ți pierde părintele. Acest lucru este valabil mai ales dacă nu aveți frați cu care să vă împărtășiți durerea.

4. Nu vă veți simți confortabil ascultând alte persoane vorbind despre părinții lor.
Vă veți simți deosebit de inconfortabil ori de câte ori cineva se plânge de modul în care părinții lor ar putea fi enervanți. Vrei atât de disperat să le spui că nu ar trebui să se plângă pentru că măcar părinții lor sunt încă în preajma lor.

5. Vei fi gelos pe oameni care încă își au părinții.
Te vei simți gelos pe oamenii care încă își au părinții acolo cu ei. Vei dori cu disperare ca părinții tăi să se întoarcă, dar știi că aceasta nu mai este o posibilitate pentru tine. Dar nu te poți abține. Încă simți gelozia în tine.

6. Îți vei da seama că sărbătorile nu vor fi niciodată la fel.
Poate fi foarte devastator ori de câte ori pierzi un părinte. Dar se poate simți deosebit de greu ori de câte ori vin sărbătorile. De obicei, oamenii folosesc sărbătorile ca timp și sezon pentru a se reconecta cu familia pe care nu o mai văzuseră de ceva vreme. Și nu veți mai avea ocazia să faceți acest lucru pentru tot restul vieții.

7. Nu le veți putea apela cu știri semnificative, chiar dacă doriți cu adevărat.
Firește, viața continuă chiar și după ce cineva apropiat a murit. Și pe măsură ce vă faceți drum prin viață, lucruri importante vor apărea ici și colo. Când au loc acele momente importante, veți contacta instinctiv părinții pentru a le împărtăși știrile. Dar atunci veți realiza că această oportunitate nu vi se mai oferă.

8. Vei înțelege ca este trist să nu mai fi copilul nimănui
Chiar dacă ai fi copilul perfect pentru părintele tău. Chiar dacă ai petrecut cu ei cât de mult timp ai putea. Chiar dacă ți-ai dat tot efortul doar pentru a-i face fericiți, nu va fi niciodată suficient. Încă veți ajunge să simțiți că le-ați luat de la sine. Și aceasta este doar natura relației dintre un părinte și un copil. Veți simți întotdeauna că ați fi putut face mai mult.