8 semne că ești pe un drum gresit în viață

Nu ar fi minunat dacă universul ar pune un semn uriaș, poate în lumini neon galbene, chiar în fața noastră atunci când luăm decizii greșite în viață? Ceva de genul: „O să regreți asta!” Sau ceva în acest sens? Deoarece în mod evident nu vom obține aceste tipuri de semne, trebuie să ne uităm foarte atent pentru a găsi semnele mici din viață că facem ceva greșit. Dacă continuați să faceți aceste lucruri, vă otrăviți.

Dacă acordați o atenție deosebită felului în care vă simțiți, veți putea afla dacă sunteți pe cale să luați o decizie proastă chiar înainte de a o lua. Sunteți gata să aflați cum?

1. Care este primul tău gând?
Subconștientul tău este inteligent – este OK să te bazezi pe el. Când începeți să vă gândiți la viitor, ce emoție simțiți chiar de pe liliac? Este unul negativ? Acesta este universul care vă spune să luați în considerare ce urmează să faceți înainte de a o face efectiv.

2. Epuizare
Toată lumea experimentează crize de epuizare din când în când. Dar ți se întâmplă în mod constant? Simțiți o oboseală profundă și intensă care face aproape imposibil să vă ridicați din pat mai multe dimineți decât nu? Este ceva în neregulă și ar trebui să te uiți la el dacă se întâmplă acest lucru. Epuizarea poate fi universul care îți spune ceva!

3.Te simti bolnav și obosit
Această parte merge împreună cu a fi epuizată tot timpul. Stresul și tristețea cronice pot avea un efect fizic asupra corpului, deoarece stresul poate determina sistemul imunitar să lucreze peste program, ne îmbolnăvind și neputând lupta împotriva infecțiilor. Asta înseamnă că da, poți fi „bolnav și obosit” de o carieră sau un loc de muncă pe care îl urăști!

4. Mereu nefericit
Nu datorezi nimănui să fii fericit tot timpul. Dar dacă te găsești mereu mizerabil și trist, poate fi timpul să te uiți la viața ta și unde se îndreaptă. Poate doriți să căutați ajutor profesional sau să faceți diferite alegeri.

5. Griji pentru ceea ce gândesc alții
Cu toții ne pasă de ceea ce cred alții, într-o oarecare măsură – este perfect normal. Dar când începeți să luați decizii majore pe baza opiniilor altora, cum ar fi tipul de casă pe care o achiziționați sau partenerul pe care îl alegeți, veți ajunge, probabil, la nemulțumirea alegerii pe termen lung.

6. Siguranța în primul rând
Faceți întotdeauna alegerea „corectă” și „sigură” atunci când decideți ce să faceți? Este cu adevărat ok să iei o decizie bazată pe inima ta și nu pe cel mai logic plan de acțiune. Nu numai că, deciziile sigure nu funcționează întotdeauna oricum, așa că nu vă fie teamă să faceți ceva din cutie sau neobișnuit. Veți afla cât de satisfăcător poate fi!

7. Esti defensiv
Vă apărați în mod constant deciziile în fața oamenilor din jur? Acesta ar putea fi un semn că sunteți mizerabil cu alegerile dvs., deoarece acestea nu sunt cele potrivite. Cu toate acestea, uneori s-ar putea să vă aflați în preajma oamenilor care judecă, deci luați-vă timp și examinați dacă alegerile pe care le apărați sunt sau nu cele corecte.

8. Minciuna
Trebuie să te minți pe tine și pe ceilalți despre lucrurile importante din viață? Dacă răspunsul este da, acesta este un steag roșu major. Aceasta înseamnă că fie ești nemulțumit de lucrurile din viața ta, fie nu ai încredere în cercul tău de prieteni.