8 semne clare ca o persoană te invidiază

Ori de câte ori sunteți tratat cu asprime de către altcineva, nu îl luați atât de personal. S-ar putea să fie doar geloși pe tine. Desigur, nu vei face pe placul tuturor celor pe care îi întâlnești. Nu toți oamenii pe care îi întâlnești în viața de zi cu zi nu te vor plăcea. Acesta este doar un fapt al lumii și puteți face foarte puțin în acest sens. Bineînțeles, puteți încerca să vă puneți cel mai bun picior în față, astfel încât să le fie mai ușor ca alți oameni să vă placă. Dar asta nu poate face decât atât de mult. Uneori, nu vei face niciodată ca o persoană să te placă decât dacă schimbi cine ești.

Gelozia este o emoție atât de puternică și puternică. Îi poate determina pe oameni să facă o mulțime de lucruri nebunești și să simtă o mulțime de emoții nerezonabile. Există momente în viață în care veți aduna un succes semnificativ sau veți obține glorie și faimă adecvate. În aceste momente, oamenii care te iubesc și țin la tine sunt sigur că te vor înveseli. Cu toate acestea, vor exista și anumite persoane care vor deveni gelos pe tine. Asta este de așteptat. Aceasta face parte din prețul pe care trebuie să-l plătiți pentru succes.

Cu toate acestea, oamenii nu pot fi gelosi doar despre succesul general. Uneori, chiar și ceva atât de banal pe cât arăți poate fi un punct de declanșare pentru gelozia altei persoane. Te-ai întrebat vreodată dacă cineva a devenit gelos pe felul în care arăți? Ei bine, nu te mai întreba. Există câteva moduri particulare în care poți observa dacă o persoană este gelosă despre felul în care arăți sau nu. Trebuie să fii atent la aceste semnale.

Opt semne că cineva este gelos pe tine:

1. Încep să-ți copieze stilul vestimentar.
Probabil că sunteți familiarizat cu vechiul clișeu al modului în care imitația este cea mai bună formă de lingușire. Ei bine, asta este valabil aici. Cu toate acestea, acesta nu este genul de lingușire pe care ți-ai dori-o în mod special. Uneori, când o persoană este geloasă pe tine, își va face tot posibilul să fie și să arate ca tine chiar și atunci când nu ar fi înțelept să o facă.

2. Ei minimizează cât de bine arăți.
Ce faci atunci când o lumină care strălucește prea puternic este intermitentă în fața feței? Ai încerca să-l estompezi, nu? Exact asta încearcă să vă facă această persoană. Ei vă văd strălucind prea puternic și așa vor încerca să minimizeze cât de strălucitor sunteți. Este atat de simplu. Pentru ei, sunteți soarele și ei încearcă să vă blocheze razele.

3. Le spun altora că nu arăți așa de bine.
Desigur, ar încerca să convingă alte persoane că nu arăți atât de bine. Vor încerca să te facă să crezi că nu arăți bine, convingându-i pe alții de această credință. Ei fac acest lucru sperând că toate zgomotul și zgomotul extern vor diminua orice încredere sau stimă de sine ați avea pentru dvs.

4. Încearcă să-și susțină sinele.
O altă tactică obișnuită pe care o vor folosi pentru a-și îndepărta tunetul este sprijinirea. Vor încerca să te convingă pe tine și pe ceilalți că sunt mult mai buni decât tine. Uneori, vor face acest lucru mințind sau exagerând cele mai bune aspecte ale lor. Cu toate acestea, poate fi fără efort să vezi aceste minciuni și exagerări atunci când privești suficient de atent.

5. Ei găsesc modalități de a te umili.
Încrederea va fi întotdeauna unul dintre cele mai atractive aspecte ale caracterului unei persoane. Unii oameni nu arată bine în sens convențional. Cu toate acestea, din cauza cât de încrezători și siguri sunt, pot deveni foarte amabili. Deci, dacă cineva este gelos pe aspectul tău bun, va încerca să-ți distrugă încrederea pentru a te face să pari mai puțin atrăgător.

6. Încearcă să-ți dea sfaturi proaste.
Desigur, există cu siguranță oameni răi care ar fi interesați să te doboare. Vor încerca să facă acest lucru dirijându-vă în altă direcție. De exemplu, vă vor spune să obțineți o anumită tunsoare care să nu vă pară bine sau să cumpărați o rochie care nu vi se potrivește bine.

7. Ei vor acționa competitiv cu tine.
Concurența este întotdeauna o cauză cheie a geloziei. Se întâmplă, de asemenea, să fie un indicator cheie. Ori de câte ori cineva încearcă să acționeze competitiv ori de câte ori se află în jurul tău, s-ar putea să se simtă amenințat de tine. Și atunci când se simt amenințați de tine, este cel mai probabil pentru că recunosc cele mai bune părți ale personalității tale și sunt geloase pe ea.

8. Te vor urî fără niciun motiv
În sfârșit, ei îți vor arăta ură fără niciun motiv aparent în afară de faptul că sunt gelosi pe felul în care arăți. Este la fel de simplu.

Concluzie

Acum știi toate semnele revelatoare că cineva este gelos pe tine. Acum, încearcă să te gândești la viața ta. Ați întâlnit vreodată oameni care vă copiau stilul? Ați întâlnit pe cineva care a încercat să vă dea sfaturi proaste cu privire la aspectul dvs.? Ați fost la sfârșitul primirii unor complimente la jumătate? Este posibil să fi întâlnit deja unii oameni care au fost geloși pe felul în care arăți și asta nu este bine. Gelozia este o mască atât de urâtă de purtat și ar trebui să încercați tot posibilul pentru a vă îndepărta de acest tip de mentalitate.