8 semne pe care vi le trimite cineva drag care nu mai este printre noi

Ar putea fi posibil ca o persoană iubită decedată să vă lase semne? Poate ai dat peste ceva care ți-a amintit de ea și mi s-a părut mai mult decât o simplă coincidență. Ce înseamnă aceste semne de la cineva care a plecat dintre noi?

S-ar putea să credeți sau nu în abilitatea pentru persoana iubită de a vă vorbi de dincolo de moarte, dar este posibil să fi avut experiența de a găsi un obiect care să vă amintească de acea persoană atât de puternic încât să fiți siguri că provine de la ei.

♦ Pene
Pene, de orice culoare, pot fi un cadou pe care ți-l trimite persoana iubită decedată. Aripile păsărilor sunt mai aproape de cer decât noi, iar persoana iubită decedată le poate folosi ca mesageri. Când o pană este în calea ta, ridică privirea, gândește-te la persoana iubită și spune-i numele cu voce tare dacă îndrăznești. Persoana iubită decedată îți trimite acest cadou pentru a-ți reaminti că încă te veghează.

♦ Scoici
Scoicile de mare din locul lor obișnuit lângă plajă sunt la fel de neobișnuite pe cât este de comunicat cu cineva cu morții. Când vedeți cochilii în calea voastră sau când nu vă așteptați la acestea, acesta ar putea fi un cadou pe care persoana iubită îl trimite.

♦ Monede
Expresia „bănuți din cer” se bazează pe convingerea că unii oameni au spus că un bănuț găsit este de fapt un mesaj al unei persoane dragi decedate. Mediul psihic Amanda Linette Meder spune că banii și monedele înseamnă că sunteți valoroși, iubiți și că sunteți supravegheat de persoana iubită decedată.

♦ Cuvinte
Graffiti, un semn de magazin, un indicator de stradă sau o reclamă vă pot vorbi atunci când nu vă așteptați. Cuvântul sau cuvintele pe care le vedeți imediat vă fac să vă gândiți la persoana iubită decedată. Semne precum aceste cuvinte sunt un cadou de la persoana iubită care vi le trimite ca semn de acțiune pe care este posibil să trebuiască să le luați. Persoana iubită te caută și poate încerca să te determine să mergi într-o anumită direcție, la propriu.

♦ Fluturi, albine
Îngerii sunt mesagerii lui Dumnezeu, dar aceste creaturi mai mici trimit mesaje pentru cei decedați. Când îi vezi, gândește-te pentru o clipă la persoana iubită. Făcând această conexiune mentală, ești receptiv la mesajul pe care ți-l trimit. Fii atent la gândurile și emoțiile tale pentru a descoperi mesajul care este destinat pentru tine.

♦ Melodii
Auzirea unui cântec care îți amintește de persoana iubită decedată este obișnuită, dar atunci când nu există nicio explicație pentru cântec, este un semn al persoanei iubite decedate. Muzica are de obicei asociații cu un timp și un loc. Persoana iubită îți trimite cadoul acestei amintiri a lor.

♦ VISE
Majoritatea dintre noi visăm, dar când ai un vis care îți amintește de cineva care a trecut, este un cadou pe care ți-l trimite persoana iubită. Încercați să interpretați sensul și căutați alte semne care să vă ghideze.

♦ Numere
Cineva drag decedat îți trimite un mesaj când vezi fie repetarea numerelor, fie numere cu semnificație specială pentru ei, cum ar fi data nașterii lor. Semnificația acestui cadou poate varia, în funcție de cifră.