9 lucruri care îți vor schimba viața pentru totdeauna

Când vine vorba de modul în care vedem lumea, uneori avem nevoie de o schimbare pentru a corecta lucrurile. Dacă ești vreodată jos și distrus trebuie să te uiți cu adevărat la modul în care te confrunți cu lucrurile din fața ta. A fi mai atenți la aceste lucruri este una dintre cele mai bune forme de îngrijire de sine.
9 reguli care vor schimba modul în care percepi lumea din jurul tău:
1. Regula conformității
Nu trebuie să ne conformăm.  Deși poate doriți să încercați să faceți acest lucru, nu va fi ceva care vă aduce fericire. Doar pentru că alții o fac nu înseamnă că trebuie să o faci și tu.
2. Regula prezenței
Dacă vrei ca alți oameni să fie prezenți în viața ta, trebuie să faci un efort pentru a fi prezenți în viața lor. Ieșiți și faceți lucrurile pe care doriți să le faceți. Dacă doriți să vizitați pe cineva cu care nu ați mai vorbit de mult, mergeți la el.
3. Regula reciprocității
 Obținem ceea ce oferim în această lume și cu asta trebuie să ne împăcăm. Dacă nu primim ceea ce avem nevoie de la cineva și oferim mai mult decât luăm în schimb, ar trebui să facem schimbări în aceastaă privință.
4. Regula optimismului
Ca ființe umane, cu toții ar trebui să fim cât se poate de optimiști. A sta în jur să te plângi și să te plângi de situația ta nu îți va face niciun bine.
5. Regula dependenței
Permiterea altor oameni să devină dependenți de noi și a deveni dependenți de alții nu ar trebui să se întâmple. Cu toții trebuie să știm când să spunem nu și cum să ne îngrijim mai presus de orice.

6. Regula alegerilor
Viața pe care o trăiești și lucrurile care ți se întâmplă sunt rezultatul alegerilor pe care le-ai făcut.  Acesta este un lucru pe care nu ar trebui să-l ignorăm niciodată.
7. Regula greșelilor
Cu toții greșim, nimeni nu este perfect. Această lume nu este atât de simplă pe cât pare. Greșelile nu sunt ceva ce putem evita vreodată.
8. Regula responsabilității
Suntem responsabili pentru propriile noastre acțiuni. Alți oameni nu ne forțează să facem lucruri (în limita rațiunii). Dacă nu trăiești viața pe care vrei să o trăiești, fă schimbări pentru a te strădui mai mult. Respectați-vă trecutul și așteptați cu nerăbdare viitorul vostru.
9. Regula zâmbetelor
Zâmbetul nu dăunează nimănui și îți poate înveseli ziua, precum și ziua altora. Nu este nimic în neregulă în a fi pozitiv în general. Bunătatea este mult mai ușor de împărtășit decât cred majoritatea oamenilor și ar trebui împărtășită cât mai des posibil.

Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim că ne urmariți.