9 lucruri pentru care poți apela la îngeri să te ajute

Există multe lucruri pe care le puteți apela la îngerii voștri pentru a vă ajuta și nu, nu trebuie să vă simțiți vinovați pentru utilizarea serviciilor lor. Îngerii sunt acolo pentru a vă ajuta, oricât de mică ar fi problema sau cât de nesemnificativă ți se pare, îngerii tăi nu fac judecăți.

Desigur, atunci când le cereți ajutorul, indiferent de rezultat, plata recunoștinței ar trebui să fie întotdeauna o prioritate.

De fapt, am auzit odată că, dacă îngerii îți răspund la apel, ar trebui să-l transmiți împărțind zahăr sau ceva dulce cu altcineva. Acesta este un lucru pe care cred că îl fac, cu toate acestea, vă puteți arăta recunoștința în orice mod doriți.

1. Găsirea obiectelor pierdute
Îl chem pe Arhanghelul Mihail să ajute la găsirea obiectelor pierdute, dar poți apela și la Arhanghelul Chamuel, despre care se crede, de asemenea, că este îngerul însărcinat să te ajute să te reuni cu obiectele pierdute.

Nu există un interval de timp stabilit când îngerii dvs. vă vor putea ajuta să găsiți ceva pierdut, dar, de obicei, pentru obiectele obișnuite am observat că acestea se găsesc în decursul orei de a întreba.

Dacă apelezi la îngeri și totuși nu-ți găsești obiectul care lipsește, este posibil să fie nevoie să-l lași sau ca obiectul să nu te mai servească sau să fie transmis mai departe altcuiva.

2. Eliberarea sau începuturi noi
Kali este o Zeiță mai mult decât un înger, dar este puternică și vă poate ajuta să eliberați și să renunțați la tot ce nu vă mai servește. De asemenea, Kali vă ajută să obțineți finaluri, astfel încât să puteți începe un nou capitol.

Apelați-l pe Kali să vă ajute să căutați adevărul, să vă desprindeți de obiceiurile distructive și să vă ajute să vă aliniați la calea voastră de scop. De asemenea, ea poate ajuta cu tranziții mai ușoare cu schimbarea.

În funcție de situație, poate dura ceva timp Kali să-și facă treaba, dar ai încredere că se va face și va fi puternică

3. Planuri de călătorie 
Indiferent dacă mergeți peste mări, blocați în trafic sau aveți o călătorie lungă înainte, puteți apela la Arhanghelul Rafael pentru a vă ajuta să vă asigurați că călătoria dvs. va fi lină și pozitivă.

Arhanghelul Rafael este asociat în mod obișnuit ca înger al vindecării, cu toate acestea el poate face minuni și pentru a se asigura că planurile tale de călătorie merg fără probleme și fără stres.

Dacă zbori nervos sau faci plimbări lungi cu barca, Arhanghelul Rafael te poate ajuta și să oferi confort liniștitor.

4. Bunăstarea copiilor sau a animalelor de companie
Dacă sunteți vreodată preocupat de sănătatea sau bunăstarea copiilor sau animalelor de companie sau doriți îndrumare în timpul sarcinii, puteți apela la Arhanghelul Gabriel pentru a vă ajuta.

Acest lucru este deosebit de util dacă copiii sau animalele de companie au trecut printr-o perioadă grea, sunt bolnavi sau se luptă să facă față schimbărilor care se întâmplă în viața lor.

Puteți avea încredere că Arhanghelul Gabriel îi va îndruma și va supraveghea pentru a asigura un rezultat pașnic și pozitiv.

5. Susținerea testelor sau participarea la ședințe
Dacă aveți un test important pe care îl faceți sau o întâlnire de afaceri mare care va necesita o minte ascuțită și activă, puteți apela la Arhanghelul Uriel pentru a vă ajuta.

Arhanghelul Uriel vă va asigura că mintea dvs. rămâne limpede și fără stres, astfel încât să puteți comunica eficient și să răspundeți cu ușurință la întrebări și preocupări.

Chemați-l pe Arhanghelul Uriel înainte de a intra în sala de ședințe sau examen și urmăriți cum se desfășoară lucrurile fără probleme.

6. Probleme cu banii
Dacă vă confruntați cu orice tip de probleme cu banii sau aveți bani care vi se datorează, încercați să apelați la Arhanghelul Ariel pentru a vă ajuta.

Ea vă poate ajuta să refaceți obiceiuri negative față de bani și vă poate ajuta să deschideți ușa prosperității și abundenței.

De asemenea, vă poate ajuta să plasați o ofertă de un fel arhanghelului Ariel în colțul din stânga casei dvs., ca o modalitate de a atrage abundența și de a mulțumi.

7. Relații armonioase
Arhanghelul Raguel ajută la crearea armoniei și a încrederii în cadrul relațiilor și poate ajuta, de asemenea, comunicarea să fie mai pașnică și mai lină. Acest înger vă poate ajuta, de asemenea, să vedeți adevărul și să descoperiți lecțiile care trebuie învățate.

8. Depresie sau anxietate
Dacă vă simțiți deprimat sau anxios din orice motiv, apelarea la Arhanghelul Iofiel sau Arhanghelul Mihail vă poate ajuta să vă ușurați grijile și îngrijorările.

Arhanghelul Mihail te poate ajuta să ajungi la rădăcina problemelor tale și să te ajute să descoperi adevărul, în timp ce Arhanghelul Iofiel te va ajuta să te simți mângâiat și bucuros.

S-ar putea să doriți, de asemenea, să utilizați cristale pentru a ușura depresia și anxietatea, împreună cu apelul la îngeri.

9. Protecția împotriva energiei negative
Indiferent de situația negativă cu care te confrunți în viața ta, poți apela la Arhanghelul Mihail pentru a te ajuta să te protejeze și să te protejeze de energia negativă.

Arhanghelul Mihail este considerat a fi îngerul care intervine pentru a ajuta la salvarea de vieți și pentru a ține oamenii departe de pericol.

De asemenea, oferă o protecție spirituală puternică și vă poate ajuta să depășiți fricile și să vedeți lucrurile într-un mod mai pașnic și mai iubitor.

Există mulți îngeri la care puteți apela pentru a vă ajuta. Tot ce trebuie să faci este să le vorbești din inimă sau să le vorbești cu voce tare și să ai încredere că îți vor auzi chemarea.