9 moduri eficiente de a comunica cu îngerul tău păzitor

 Suntem cu toții legați de îngrijirea, de susținerea și protecția a îngerilor păzitori. Îngerii noștri păzitori sunt mesageri de la Dumnezeu, trimiși să ne îndrume pe măsură ce ne facem drum prin viață.

Încercați cele 10 moduri ușoare și dinamice pe care le puteți folosi pentru a comunica cu îngerul păzitor. Atunci urmărește rezultatele!

1. Rugăciunea
Rugăciunea este pur și simplu să vorbești cu îngerul tău sau cu Dumnezeu într-un mod personal și direct. Vorbește despre cele mai profunde dorințe ale sufletului tău ca și cum ai vorbi cu cel mai bun prieten al tău pentru că ești. Exprimă-ți devotamentul iubitor. Întreabă pentru ajutor. Nu poți face greșit. Cea mai importantă calitate a rugăciunii este sinceritatea.

2. Mergeți cu Îngerul Păzitor
Vorbiți cu îngerul în timp ce mergeți. Vorbește despre întrebări, provocări și dorințe pe care le simți în timp ce mergi. Fii atent la răspunsul îngerului tău la întrebările și solicitările tale de ajutor.

3. Dorință
Ce vrei? Dorințele tale creează o forță care te obligă să acționezi. Îngerul tău păzitor și Dumnezeu răspund la dorința ta. Dacă doriți o relație mai profundă cu Dumnezeu și cu îngerul vostru păzitor și luați acțiunea de a întinde mâna, veți experimenta un răspuns.

4. Contemplare
O mare parte din gândul nostru este consumat cu non-simț. În schimb, gândește-te profund la întrebări care te vor apropia de îngerul tău păzitor, cum ar fi: Care este cea mai profundă dorință a sufletului tău? Ai avut experiențe ale îngerului tău păzitor? Ce lipsește în viața ta?

5. Recunoștință
Recunoștința simțită de inimă te scoate din influențe negative. Găsiți ceva de care să fiți recunoscători în fiecare situație

6. Scrie scrisori îngerului tău
Scrierea de scrisori despre subiecte și sentimente specifice te ajută să devii mai clar despre o problemă, problemă sau întrebare. Odată ce ați fost clar, puteți cere ajutor specific. Atunci îngerul tău poate răspunde.

7. Devoțiune
Creați un altar sau un loc unde puteți merge pentru a simți prezența îngerului vostru păzitor. Pune pe altar obiecte care să-ți amintească de dorința sufletului tău. Adăugați scrisorile voastre la altar. Rugați-vă aici. Ascultați răspunsurile. Aprinde o lumânare și găsește un sentiment de pace. Faceți din acest loc o prezență vie în viața voastră.

8. Jurnal
Scrie despre cele mai intime dorințe și sentimente. Pe măsură ce contemplați întrebări, scrieți despre gândurile și sentimentele voastre. Folosiți jurnalul pentru a descoperi mai multe despre dvs. și apoi oferiți aceste descoperiri îngerului vostru păzitor și lui Dumnezeu.

9. Acționează
Pe măsură ce faci descoperiri despre tine, acționează. Pe măsură ce primiți răspunsuri la rugăciunile dvs., acționați. Găsiți modalități de schimbare care vă vor aduce mai aproape de partea mai adevărată a dvs. și a scopului sufletului vostru, unde se află fericirea și împlinirea.