9 secrete care te vor transforma într-o femeie pe care niciun bărbat nu ar vrea vreodată să o părăsească

A te îndrăgosti este ușor, a rămâne îndrăgostit … Ei bine, asta poate fi un pic dificil. La început totul pare ceresc. Este ușor să te afli în preajma acestei noi persoane, să o cunoști îndeaproape, să afli despre obiceiurile, defectele și virtuțile lor. Cu toate acestea, uneori lucrurile devin reci și distante. Deci, pentru a preveni căderea relației dvs., avem câteva sugestii. Ei bine, cred că titlul spune totul. Citiți mai departe pentru a afla!

1.Fii cool
Nimănui nu-i place cu adevărat să urli sau să țipi Bărbații se enervează în mod special atunci când prietenele lor fac multe lucruri din toate și devine imposibil să purtați o conversație cu ei, deoarece se sperie întotdeauna despre un lucru sau altul. Exersează-te calm și compus și voilă!

2. Inteligența
O femeie inteligentă și strălucitoare este mai atractivă decât îți poți imagina. Ceea ce vreau să spun este că nu te feri să-ți etalezi inteligența doar prin a fi de acord cu ceea ce spune el dacă nu ești de acord. Asta nu-l va impresiona, oferindu-vă părerile voastre.

3. Arată că îți pasă
A acționa la distanță era obișnuit în 2005, așa că, dacă ții cu adevărat la el acum, trebuie să-l arăți. Trebuie să-l iubești și să te asiguri că știe asta – planifică o cină sau o vacanță plăcută, surprinde-l la serviciu (numai dacă este liber, totuși), cumpără-i lucruri frumoase – posibilitățile sunt nelimitate.

4. Susține-l
El va avea întotdeauna nevoie de tine pentru a-i sta alături, așa că nu te obliga. Bărbaților le este greu să accepte că nu au încredere în ceva așa de citit între rânduri și să se asigure că nu se simte niciodată singur.

5. Umor
A fi îndrăzneț te face să fii mai fermecător și mai distractiv să fii în jur. Dacă îl faci să râdă, va dori să-și petreacă cât mai mult timp cu tine și nu va mai vrea niciodată să te lase să pleci.

6. Romantism
Relațiile devin acre de multe ori din cauza lipsei de romantism, dar nu trebuie să fie așa. Micile gesturi vor parcurge un drum lung.

7. Încredere
Acesta este ușor – el te va iubi mai mult când o vei face.

8. Păstrează-i secretele Știm cu toții că a face bărbații să se deschidă este destul de mic, așa că atunci când o face, asigurați-vă că știe că este în siguranță.

9. Onestitate
Uite, când oamenii spun că onestitatea este cea mai bună politică, nu mint. Onestitatea este ceea ce menține o relație pentru o lungă perioadă de timp. Fără ea, nu ar fi mult.