9 semne care îți arată că pisica ta te iubește cu adevărat

Pisicile pot simți aceleași emoții ca și oamenii, trebuie doar să înveți să le înțelegi. Potrivit experților, pisicile își pot iubi într-adevăr proprietarii și se pot bucura de relația cu ei.

Iată cum îți arată o pisică că te iubește:

Pisica te tratează ca pe o rudă. În mediul lor natural, atunci când pisicile nu se simt amenințate de rivali, se bucură de compania oamenilor. Dacă pisica ta are acest comportament față de tine, atunci vede în tine prietenul ei de încredere.

Se mângâie de tine. Acest comportament este un semn important că pisica te-a acceptat în „turma” sa.

Pisica merge pe lângă picioarele tale. Dacă pisica nu se îndepărtează de tine, atunci vrea să fie aproape și acesta este un semn sigur de afecțiune puternică.

Îi place să stea lângă tine când dormi. Pisicile sunt intimidate de o persoană mare, așa că atunci când se întind pe pat lângă proprietarul lor, se pot simți mai aproape de el.

Clipesc încet din ochi. Pisicile fericite tind să clipească încet. Oamenii pot imita acest gest și astfel pot construi contactul cu ele.

Pisica își frământă labele pe tine. Când o pisică te împinge cu labele din față, acesta este un gest pe care îl fac pisoii când vor ca mama lor să le dea lapte. Acest lucru înseamnă că se simt ca un copil lângă tine.

Pisica ta toarce. Când pisica toarce blând este un mod foarte plăcut de a sta lângă proprietar și de a demonstra că este mulțumită de el.

Îți arată burtica. Unele pisici își afișează burta ca un semn de plăcere și încredere deplină în tine sau când vor să se joace.

Pisica își mișcă coada. Semnificația acestui gest depinde de natura pisicii, pentru unele dintre ele, o coadă activă este un semn că sunt enervate, dar poate fi și un semn de afecțiune.