A trăi cu adevărat înseamnă de a te elibera de frică, a aprecia viata si oamenii din jur și a fi recunoscător pentru tot

“Frica de a pierde tot ce avem, de a nu avea ce ne dorim, frica de trecut si viitor, frica de a nu fi condamnat, aratat cu degetul, judecat, frica de a pierde avionul, frica de cutremur, intuneric.
Frica paralizeaza constiinta: te face orb si neputincios.
Frica creste continuu in societatea noastra din cauza criminalitatii, pierderii locurilor de munca, falimentelor, bolilor.

Exista motive sa cunoastem frica pentru ca oricum mass media doar despre frica vorbeste (nu ma refer doar la aceasta perioada, mereu a fost asa).  Cand ati urmarit un buletin de stiri doar cu vesti bune? Cine la stiri vorbeste despre iubire?

Ne este impusa frica si cum interiorul – naste exteriorul – necazurile nu intarzie sa apara. De exemplu cand auzim la stiri, dupa nu stiu ce statistici ca 4 din 10 persoane au nu stiu ce boala – ne loveste gandul ca am putea fi chiar noi si ni se face frica.

Gandul si emotia se implanteaza in subconstient si exista mari sanse sa ne programam subconstientul si sa ne imbolnavim.

Frica este vehiculul bolii si ne scufundam in interiorul acestui vehicul fara intrerupere. Convingerile – surorile gemene ale fricii ne inunda creierii si nu mai ramane loc pentru altceva, adormim si ne trezim cu frica .”