Aceasta este ceea ce vă declanșează anxietatea, pe baza semnului dvs. zodiacal

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
De multe ori te face să te simți copleșit și stresat în legătură cu sarcinile pe care te lupți să le îndeplinești. Oferă-ți o pauză, viața va continua să avanseze fără tine. Nu trebuie să fii întotdeauna super-eroul.

Taur (20 aprilie – 21 mai)
Ți-e frică să te încurci prea mult; te stresezi cu privire la lipsa termenelor limită sau la absența la o întâlnire la timp. Ți-e frică să superi pe cineva și te îmbolnăvești din cauza faptului că oamenii sunt supărați pe tine sau nu cred că ești suficient de bun.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Lasi lucrurile mici sa ajunga la tine si asta iti provoaca mult stres. Cel mai bine ai beneficia de activități de calmare a minții pentru a te împiedica să țipi la persoana care a ieșit în fața ta pe drum sau să crezi că cineva este prost pentru că a pronunțat greșit un cuvânt.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Nu poți accepta critici sau oameni care se uită fix la tine, totul te face extrem de anxios. Nu vă reprimați emoțiile, respirați și spuneți oamenilor ce vă trece prin minte. Ai nevoie de asigurare pentru a te simți puțin mai bine.

Leu (23 iulie – 22 august)
Vă stresati oricând nu aveți controlul asupra unei situații. Trebuie să știi că lucrurile vor funcționa chiar dacă nu ești în permanență la volan controlând fiecare decizie în care ești implicat. Uneori trebuie doar să te oprești din griji și să urmezi planul altcuiva.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Gândești prea mult și ești propriul tău coșmar când vine vorba de a-ți provoca anxietatea. Te gândești la majoritatea deciziilor și te sperie, dar odată ce începi să o faci ești bine. Trebuie să aveți mai multă încredere că lucrurile vor fi în regulă.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Îți plac lucrurile corecte, orice simți că este nedrept te stresează complet. Aveți tendința de a regândi argumentele pro și contra situațiilor în loc să acționați direct.

Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)
Daca nu aveți suficientă intimitate sau liniște si asta vă face să vă faceți griji. Ai nevoie de spațiul tău și îl urăști când oamenii nu respectă acest lucru, te face să te simți tensionat și nervos. Vrei doar ca toată lumea să-ți respecte limitele.

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)
Conformitatea cu societatea te stresează cel mai mult. Urăști să ți se spună cum să te comporti, să te îmbraci sau să acționezi. Nu vă plac termenele limită sau stați în trafic. Poți deveni extrem de neliniștit și îți provoacă multă anxietate.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Ești rădăcina anxietății tale. Vă puneți prea multă presiune și vă stabiliți termene stricte. Te simți frustrat dacă nu-i întâlnești. Nu vă mai gândiți la „ce-ar fi dacă” și trăiți în acum.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)
Dacă lucrurile nu sunt în felul tău, te neliniști. Încerci să clarifici lucrurile și te stresezi timpul, cu ușurință. Încerci să faci prea multe deodată, trebuie să încetinești și să te relaxezi.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Urăști vorbirea în public și te stresează, la fel ca mulțimile mari și prea mulți oameni din zona ta. Te poți îmbolnăvi de invazia spațiului personal, dar totul va fi în regulă.