Acesta este cel mai bun mod de a vă trata în funcție de zodia dumneavoastră

1. Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Ia o zi de spa, Berbec. Ești notoriu pentru că trăiești viața într-un ritm nesănătos de rapid. Trebuie să îl puteți forma puțin înapoi. Trebuie să vă asigurați că nu exagerați cu cât de repede mergeți. De aceea, aceste zile spa sunt mici amintiri utile pentru a vă relaxa și a vă bucura de momentul în care vă aflați. Nu trebuie să fiți întotdeauna atât de tensionați.

2. Taur (20 aprilie – 21 mai)
Știi că dragostea ta pentru muzică nu va fi depășită de mult altceva, Taur. De aceea, trebuie să vă propuneți să găsiți lansarea în muzică ori de câte ori vă simțiți stresați sau copleșiți. Veți putea să vă tratați mereu mergând la un concert al unui mare artist pe care îl admirați. Poate chiar și o sesiune Spotify bună poate fi bună pentru sufletul tău.

3. Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Ia-ți ceva timp să meditezi, Gemeni. Acesta este cel mai bun mod posibil de a vă trata. Ai genul de personalitate care încearcă mereu să fie în căutarea oamenilor din jurul tău. Cu toate acestea, ai tendința de a-ți neglija mult sentimentul de sine. De aceea este plăcut să meditați din când în când doar pentru a lua o abordare mai introspectivă asupra vieții. Concentrați-vă pe a descoperi mai multe despre cine sunteți și cum vă simțiți.

4. Rac (22 iunie – 22 iulie)
Netflix este un produs revoluționar pentru tine, Rac. Ești un om de casă și ai o personalitate foarte introvertită. De aceea, vă poate fi foarte vindecător doar să urmăriți Netflix toată ziua.

5. Leo (23 iulie – 22 august)
Pierde-te în lumea ficțiunii și literaturii, Leo. O carte va fi întotdeauna bună pentru suflet. Și acesta va fi cel mai semnificativ mod de evadare din asprimea și tensiunile din lume.

6. Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Chiar dacă s-ar putea să aveți standarde incredibil de ridicate de multe ori, trebuie să vă angajați și în lucruri simple, Fecioară. De aceea, cea mai importantă formă de îngrijire personală este să faceți o baie cu bule. Este o activitate extraordinară fără probleme în care poți găsi încă multă bucurie.

7. Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Pierde-te în fitness, Balanță. Îți petreci atât de mult timp încercând să ai grijă de nevoile fizice ale oamenilor din jurul tău, încât ajungi să te neglijezi. Nu ar trebui să fie cazul. Încercați să luați ceva timp din când în când pentru a vă asigura că corpul dvs. este în formă de vârf. De aceea, exercițiul poate fi o formă excelentă de eliberare pentru dvs.

8. Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)
Scrierea va fi întotdeauna o modalitate foarte eficientă de a te vindeca și de a-ți permite sufletul să se repare. Într-un fel, scrisul te obligă să-ți confrunți emoțiile și să fii curat de ele. Este o modalitate prin care te poți păstra sincer și aceasta poate fi o experiență foarte eliberatoare pentru tine.

9. Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)
Ești un iubitor al ecranului de argint. Întotdeauna vezi filmele ca pe o evadare dulce din realitate. Acesta este motivul pentru care ar fi o idee bună pentru tine să mergi într-un exces de film ca formă de eliberare și auto-îngrijire pentru tine, Săgetător. Este foarte terapeutic pentru tine doar să te pierzi în minunile cinematografiei și filmului.

10. Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Ar putea fi util dacă te duci la o sesiune de dans bună, Capricorn. Nu trebuie să fie într-o clasă formală, cu mulți oameni care te privesc sau ceva de genul acesta. Chiar și doar să dansezi lucruri în camera ta privată la cele mai preferate gemuri, poate face mult pentru sufletul tău. De asemenea, nu trebuie să fii cel mai talentat dansator din lume pentru a te bucura de asta.

11. Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)
Ar trebui să cauți confortul prietenilor tăi dacă simți că ai nevoie să te relaxezi, Vărsător. S-ar putea să nu fiți cea mai emoțională persoană din lume. Cu toate acestea, veți avea întotdeauna sentimente indiferent dacă le recunoașteți sau nu. Veți fi, de asemenea, o creatură socială, indiferent dacă o recunoașteți sau nu. De aceea, a fi cu prietenii este o versiune atât de grozavă pentru tine.

12. Pești (19 februarie – 20 martie)
Încercați doar să ajungeți la plajă sau să vizitați cea mai apropiată piscină. Va fi cel mai bun mod de a-ți recupera și elibera toate stresurile din viața ta. Ești cineva care poftește mereu după apă, la urma urmei. Există doar ceva atât de terapeutic la tine doar să înoți și să lași apa să te lovească pe piele. Este cu adevărat foarte relaxant și întineritor pentru tine.