Acesta este modul în care fiecare semn zodiacal își distruge viața

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Îți distrugi viața cu negativitate și permițându-te să te pierzi în ea. Temperamentul tău nervos și natura încăpățânată te vor pune într-o mulțime de necazuri. Trăiești într-o lume negativă uneori din care oamenii nu vor să facă parte.

Taur (20 aprilie – 21 mai)
Îți distrugi viața și nu o trăiești la maxim.
Simți nevoia de a controla pe toată lumea. Cel mai greu lucru pe care trebuie să-l înțelegi este că nu puteți controla oamenii și situațiile nu vor funcționa întotdeauna fără probleme. Situațiile neplanificate din viață este ceea ce o menține interesantă.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Îți strici viața așteptând să pice ceva din cer. Te instalezi în dragoste pentru că nu ești sigur de ceea ce vrei. Te instalezi în viață pentru că te temi de schimbare. Și din această cauză, de obicei ești cel care îi rănește cel mai rău pe oameni. Deoarece sunteți indecis cu privire la propria viață, aveți tendința de a-i trage pe alții în jos și de a răni oameni foarte buni pe parcurs.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Îți distrugi viața punându-i pe ceilalți înaintea ta. Ești un roller-coaster emoțional și te pierzi cu ușurință în modul în care te simți față de oameni. Uneori, când crezi că ai întâlnit persoana potrivită, îi pui în fața ta și îi iubești puțin mai mult decât ai nevoie. Este ușor să te pierzi în dragoste. Dar ai grijă!

Leu (23 iulie – 22 august)
Îți distrugi viața ascunzându-ți emoțiile. Îți strici viața, gândind că vulnerabilitatea este un semn de slăbiciune. Ești foarte bun să te prefaci că nu-ți pasă. Întrucât cineva care își pune nevoile emoționale pe locul doi în viață, fii precaut să nu te închizi prea mult pentru că va veni un moment în care vei fi depășit de o stare de singurătate.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Îți distrugi viața fiind prea dur cu tine. Ai tendința de a-i pune pe ceilalți înaintea ta și de a nu te face din tine o prioritate. Deși este altruist și oamenii te admiră pentru inima ta bună, abilitatea ta de a-i iubi pe ceilalți și de ai iubi profund nu reflectă relația pe care o ai cu tine însuți. Sunteți primii care criticați cine sunteți sau vă arătați defectele. Ești cel mai rău dușman al tău.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Îți strici viața încercând prea mult să-i potolești pe ceilalți și să nu ceri ceea ce îți dorești și ai nevoie. Oricât de amabil ești și cât de mult te iubește, oamenii profită de tine. Îți ții emoțiile în frâuîncercând să fii altruist, dar apoi totul se acumulează și iese foarte urât. Uneori îi rănești pe oamenii pe care îi iubești cel mai mult, reprimându-ți emoțiile și nevrând să faci față problemelor tale.

Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)
Îți strici viața crezând că nu meriți iubirea și că ești mai bine singur. Ești cel mai greu semn cu care să te înțelegi. Ești încăpățânat și nu ierți oamenii cu ușurință. Inima ta nu este ceva ușor de cucerit, dar odată ce cineva o are, are dragostea și loialitatea ta pentru viață. Dar cel mai mare defect al tău este că ești un pic egoist și îi faci rău oamenilor cărora le pasă de tine.

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)
Îți strici viața fiindcă ți-e frică. Ți-e atât de frică să nu dai greș, că nu faci nimic și rămâi înghețat în același loc. Deși aveți o mulțime de idei grozave, uneori vă pierdeți în toate. Se pare că nu te concentrezi deloc. Concentrați-vă pe o sarcină la îndemână și mergeți într-acolo.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Îți strici viața crezând că concurezi cu ceilalți pentru a ajunge undeva. Îți distrugi viața făcând presiune asupra ta în loc să te bucuri de călătorie. Esti cineva care este incredibil de dur cu tine insuti si un pic prea concentrat uneori. Ești persoana care este mereu în mișcare dar nu uita să încetinești și să trăiești puțin viața sau vei pierde lucrurile care sunt mai importante decât obiectivele.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)
Îți distrugi viața lăsând trecutul să-ți influențeze viitorul. Ai tendința să păstrezi totul pentru tine și ești propriul tău inamic. Nu te ierți pentru trecutul tău și îi permiți să-ți dicteze viitorul transportând bagaje inutile pe parcurs. Ai tendința de a-i alunga pe oameni foarte buni, pentru că crezi că ești mai bine singur decât cu cineva care ar putea fi prea bun pentru tine.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Îți distrugi viața alegând oamenii greșiți. Alegeți oameni și obiceiuri toxice. Aveți tendința de a gravita către persoanele greșite care vă estompează puțin lumina și vă epuizează. Când vine vorba de obiceiuri, te confrunți cu durerea din viața ta, alegând toate lucrurile greșite pentru a face față. Te rănești mai mult de fiecare dată, pentru că crezi că merită durere.

Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne urmariti