Acesta este modul în care fiecare semn zodiacal își exprimă emoțiile

Acesta este modul în care fiecare semn zodiacal își exprimă emoțiile Fiecare personalitate individuală exprimă emoția într-un mod diferit. Cu toții avem obiceiurile și mecanismele de coping când lucrurile devin dificile, dar știați că semnul dvs. zodiacal poate dezvălui lucruri pe care probabil nu le-ați știut despre modul în care exprimați tristețea?

Citește mai departe pentru a afla ce poți descoperi despre propria ta expresie emoțională, pe baza semnului tău zodiacal.

Berbec.
Când Berbecul este profund supărat, ei au tendința de a-i lovi pe cei din jur. Deoarece au o personalitate atât de puternică cu care să înceapă, pot deveni foarte antagonici atunci când se află sub constrângere emoțională.
Tristețea și cam orice altă emoție negativă ies mai mult ca furie și paranoia.

Taurul.
Taurului nu-i place să fie perceput ca fiind deosebit de vulnerabil, așa că, atunci când au de-a face cu emoții puternice, au obiceiul de a se izola și de a încerca să facă față singur.
Nu sunt atât de pragmatici în legătură cu asta, cât sunt în căutarea distragerii atenției.

Gemeni.
Gemenii sunt copleșiți rapid de tristețe și vor dori să se închidă și să se ascundă de lume.
Ei au tendința de a sta singuri și de a analiza lucrurile până la depresie, dacă sunt lăsați în voia lor.

Rac
Majoritatea cancerelor sunt puternice și pot trece prin orice timp, dar au nevoie de sprijin și afecțiune de la parteneri și prieteni pentru a face acest lucru.
Când se întristează sau sunt depășiți de emoție, doresc atingerea fizică, deoarece este cel mai reconfortant lucru pentru ei.

Leu.
Leul poate fi chiar regina dramelor atunci când se confruntă cu emoții triste sau puternice. Își vor purta inima pe mânecă și se pot dovedi a juca victima pentru că sunt atât de deschiși cu sentimentele lor.
Uneori pot fi puțin prea miopi și pierduți în propriile necazuri și pierd din vedere realitatea.

Fecioara.
Când Fecioara este supărată, nu vor să audă nimic de la nimeni. Nu vor să fie înveseliți sau ajutați, vor să fie lăsați singuri să se răstoarne în tristețea și frustrarea lor până când decid că sunt gata să caute soluții.
Cel mai bine este să lăsați o Fecioară emoțională pentru ei înșiși și să acordați spațiu pentru o vreme, altfel doar solicitați o confruntare.

Balanță.
Balanțelor nu le place să fie forțați să recunoască adevărul. În mod obișnuit, își împing emoțiile în efortul de a pretinde că totul este în regulă.
Vor trage un zâmbet fals și vor face tot posibilul să păcălească oamenii din jurul lor să creadă că sunt bine.
Acest lucru ar putea funcționa pentru o perioadă scurtă de timp, dar în cele din urmă întotdeauna se întoarce atunci când Balanța își pierde în cele din urmă controlul și erup cu toate acele emoții suprimate, provocând uneori daune ireparabile relațiilor personale.

Scorpionul.
Dacă există un semn pe care ar trebui să-l îndreptați absolut când sunt trist sau supărat, acesta este Scorpionul. Odată ce Scorpionul atinge un anumit nivel de emoție, devine extrem de tandru și sensibil și poate zbura de pe mâner violent, cu puțină sau deloc provocare.
Acest semn nu are aproape niciun control asupra schimbărilor lor de dispoziție în această stare și își vor scoate frustrarea pe oricine le va împiedica.

Săgetător.
Săgetătorul trebuie să fie atent când trece prin emoții grave, deoarece acestea sunt cele mai predispuse la depresie severă și se pot scufunda până la fund, chiar și cu cea mai mică apăsare.
În momentul în care simt că apare tristețea, vor dori să se retragă și să-l lase să-i învelească, dar este important să reziste acestui instinct, deoarece scoaterea lor dinapoi din acea gaură este un proces lung și epuizant.

Capricornul.
Aici avem un alt gânditor, atât de mult încât să se poată pierde total în gânduri și să ajungă să treacă prin viață în pilot auto, gândindu-se la toate aspectele negative din viața lor, mental.
Capricornul este inteligent, dar dezavantajul este că tind să vadă paharul pe jumătate gol, mai degrabă decât pe jumătate plin, iar speranța nu este un concept cu care sunt buni. De asemenea, ar trebui să fiți atenți, deoarece sunt predispuși la probleme cu abuzul de substanțe.

Vărsător.
Când Vărsătorul este nefericit, încep să se îngrijoreze de toți, în afară de ei înșiși, și tind să se arunce în prietenii lor, în carieră sau în orice altceva poate funcționa ca o distragere a atenției de la tratarea sentimentelor lor.
Nu întotdeauna aruncă în aer oamenii care îi înconjoară, dar păstrarea sentimentelor și ignorarea durerii nu doare decât pe Vărsător pe termen lung. Toată lumea trebuie să facă față muzicii în cele din urmă.

Pești.
Peștii răspund cam la tristețe / stres în același mod, transformându-se într-o minge gigantică de anxietate.
Pot fi puțin nevrotici și își amintesc și uneori se obsedează de orice lucru rău prin care au trecut vreodată, mai ales în vremuri de frământări emoționale.