Acesta este modul în care vă exprimați furia în funcție de semnul dvs. zodiacal

 Ceea ce dezvăluie semnul nostru zodiacal despre temperamentul nostru ne poate oferi de fapt o perspectivă mai bună despre motivul pentru care reacționăm în diferite situații stresante. Cum reacționează sau își exprimă furia fiecare semn al zodiacului?

Berbec
Berbecul ne va spune totul în fața noastră și după aceea ne vom simți îngrozitor. Oamenii născuți sub semnul Berbecului pot fi declanșați destul de ușor. De fapt, sunt temperamente fierbinți și au tendința de a se lovi în momente de furie. Deși vor fi fierbinți și luminoși, vor ieși rapid. Nu sunt destul de maturi și se vor simți groaznic după ce vor arunca la noi.

Taur
Taurul nu va uita niciodată, asigurându-ne să ne reamintească tot ceea ce am greșit vreodată. Deși va fi nevoie de mult pentru a vedea oamenii născuți sub acest semn supărați, atunci când o vom face, mai bine alergăm. Se vor îndepărta și se vor liniști, gândindu-se la cum să ne distrugă. Când explodează, amintirea ascuțită pe care o au îi va face să-și amintească tot ceea ce am spus sau am făcut chiar de acum câțiva ani.

Gemeni
Gemenilor îi place să folosească pumnalele verbale în timpul argumentelor lor. Oamenii născuți sub Gemeni sunt cei mai vocali dintre toate celelalte semne. Când se enervează, ne putem aștepta la strigăte grozave. Acest lucru se întâmplă atunci când avem partea lor de foc; cu toate acestea, când vom obține cealaltă parte a acestor oameni, ei vor fi cool, ezitând să ne lovească unde ne va face rău. Oamenii cu cancer se vor îmbufna dacă nu acordăm atenție.

Rac
Racii sunt foarte sensibili și nu au nicio îndoială să se transforme în bebeluși adulți atunci când se simt furiosi. Acești oameni nu vor să simtă că sunt lăsați din ceva și ca și cum ar fi subevaluate. Dacă îi contactăm și îi liniștim că încă îi iubim, îi vom înveseli cu siguranță pe acești oameni. Leii o să-și zboare capul și poate arunca anumite lucruri asupra noastră.

Leu
Leii se încălzesc de obicei. De fapt, sunt destul de mândri și nu vor să-și recunoască vina pentru un anumit lucru în lupte, deși știu că au făcut ceva greșit. Când Leii sunt supărați pe noi, probabil că vor striga peste noi și chiar vor arunca lucruri în toată camera. Dar, această furie durează de obicei o perioadă scurtă de timp.

Fecioara
Fecioara ne va elimina în totalitate din viața sa. Declanșarea Fecioarelor este destul de grea, deoarece sunt oameni cu cea mai mare răbdare dintre toate celelalte semne. Nu vor exploda niciodată, dar interiorizează furia, formând antipatii pentru o persoană de-a lungul lunilor sau judecând diferitele acțiuni ale persoanei. Supărându-i, îi vom face fantoma și ne va șterge complet din viața lor.

Balanța
Nu ar trebui să ne așteptăm ca Balanțele să ne confrunte atunci când sunt supărați. Balanțele sunt în mod natural echilibrate și uniforme. Aproape niciodată nu vom ști dacă i-am jignit. De fapt, ei sunt menținătorii păcii și încearcă să evite întotdeauna confruntarea. Cu toate acestea, atunci când ne vom găsi în certuri cu Balanțele, ne va fi greu să câștigăm.

Scorpion
Scorpionii urăsc profund și urmează să comploteze iminenta noastră dispariție. Scorpionii se simt destul de profund, exprimând o mare dominație în relații. A-i supăra va însemna să iasă din viața lor. Deși nu se enervează ușor, atunci când o fac, de obicei aleg tăcerea ca cea mai bună armă. Acestea sunt cunoscute mai ales pentru autocontrol.

Sagetator
Săgetătorul se va preface că nu ne cunoaște. Când Săgetătorii își iau timpul pentru a începe o luptă cu noi, nu vor da înapoi decât dacă vedem lucrurile din perspectiva lor. Vor fi contondenți atunci când vine vorba de a-și atinge punctul principal, lucru care probabil ne va lăsa în lacrimi.

Capricorn
Capricornii se vor rupe când sunt împinși destul de departe. Capricornii sunt muncitori sau, în general, au spus că sunt oameni laolaltă. Declanșarea izbucnirilor emoționale de la Capricorni va fi grea, deoarece își păstrează propria calmă. Dar, împingându-i prea departe îi va face să ne atace verbal, inclusiv anumite obiecte care zboară prin cameră.

Varsator
Vărsătorii ne vor ignora atât timp cât pot. Vărsătorii sunt, de obicei, greu de declanșat și cu răceală. Când Vărsătorii sunt supărați pe noi, ar trebui să le oferim mai bine spațiu pentru a ne liniști pur și simplu. Când în sfârșit simțim că sunt liniștiți, putem încerca să le vorbim despre ceea ce ne-am dorit.

Peste
Peștii vor lua personal fiecare lucru. Oamenii născuți sub acest semn sunt creaturi destul de emoționale și vulnerabile. Nu sunt oameni care iau unele critici constructive. Deși este profund emoționant, nu este obișnuit să tragă în moduri dramatice. Mai degrabă decât atât, vor interioriza critica sau furia, transformându-le în îndoială de sine.