Acesta este motivul pentru care a fi cumsecade nu este întotdeauna cel mai bun lucru de făcut

A fi cumsecade nu este întotdeauna cea mai bună alegere. Știu că sună contradictoriu, dar asta nu neagă faptul că este adevărat. Chestia este că oamenii drăguți nu sunt întotdeauna oameni fericiți. Acum, din punct de vedere tehnic, puteți pune la îndoială argumentul.

Ați putea spune că, dacă sunteți drăguți, karma va funcționa și veți obține lucruri bune. Dar, crede-mă, am văzut o mulțime de oameni drăguți sfârșind prin relații triste și cariere neîmplinite și chiar în situații de stres tot timpul. Asta e toată ideea.

Nu ne dăm seama că, uneori, atunci când oamenii sunt răi pentru noi, a fi drăguți nu este cea mai bună răspuns. Acest lucru se datorează faptului că trebuie să înțelegem că atunci când oamenii sunt negativi sau ne fac rău, ei arată ceea ce sunt cu adevărat.

Dacă suntem drăguți cu ei, va arăta că ne lipsește îngrijirea de sine sau respectul de sine. Astfel, important este să analizăm situația. Aceasta înseamnă că, în loc să fii orbește frumos cu toată lumea în fiecare situație, ar trebui să judeci singur care este situația.

Dacă simți că ești folosit sau maltratat, atunci nu ar trebui să fii drăguț. Ar trebui să reacționezi, deoarece acea reacție îi va arăta celeilalte persoane că nu poți fi dat de la sine. Când arăți că nu poți fi luat de la sine, încetezi să atragi energie proastă în viața ta. Îi atragi automat pe oamenii buni.

Astfel, a fi frumos nu este întotdeauna bine. Mai degrabă ar trebui să alegi să fii sincer și direct în abordarea ta. Da, asta ajută de fapt. Când ești sincer și sincer, oamenii nu te iau de la sine și nici nu trebuie să falsifici nimic.