Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să depozitați niciodată nimic sub pat

Patul este locul în care ne petrecem peste o treime din viața noastră. Acesta este cel mai personal mobilier dintre toate, fiind locul pe care trebuie să ne concentrăm pentru a obține o sănătate și o experiență de viață mai bune. Așsezarea patului nostru  poate aduce boli și tot felul de obstacole spirituale și / sau fizice în calea progresului nostru general.

Totul despre patul tău este legat de energia ta personală. Prin urmare, tot ce se află pe patul tău îți poate spori sau epuiza energia.

Să începem cu Regula de bază a patului: NICIODATĂ nu ține nimic sub patul tău De ce? Pentru că  energia trebuie să circule liber deasupra și dedesubtul vostru.

Totul are energie. Prin urmare, tot ceea ce păstrăm sub patul nostru afectează matricea noastră energetică personală. Păstrarea lucrurilor sub patul nostru ne poate afecta:
Sănătate
Noroc
Relatii personale
Progres
Desigur, știm că nu trăim într-o lume perfectă în care toți suntem capabili să trăim în case uriașe și să ne păstrăm lucrurile oriunde alegem. Dacă acesta este cazul și locuiți într-un apartament mai mic, unde spațiul de sub pat este neprețuit, atunci trebuie să faceți o curățare.

Îndepărtează toate lucrurile de sub pat. Curățați spațiul în mod corespunzător și apoi puneți-l cu niște salvie, tămâie și busuioc. (De ce? Pentru a scăpa de negativitate, desigur și a atrage tot felul de binecuvântări.)

Păstrați numai lucrurile legate de pat și de dormit ca niște perne. Amintiți-vă că toate trebuie să fie EXTRA curate și gata de utilizare!

Există câteva lucruri pe care trebuie să evitați să le păstrați sub pat:

orice ne amintește de o amintire proastă – tristețea se va amesteca în cele din urmă cu chi-ul nostru
imagini și cadouri din relațiile din trecut – aduce ghinion vieții noastre romantice
purtat – haine și pantofi rupți / orice murdar – ne scurge vitalitatea
Potpourri sau orice fel de plante moarte – pot aduce boli
obiecte sparte / deteriorate – ne sabotează norocul
gadgeturi pe care nu le mai folosim – corespunde metalului (element antic chinezesc) și ne aduce temeri și situații necontrolate

Deci, pentru a rezuma, dacă nu este posibil, nu depozitați nimic sub pat. Dacă trebuie, alegeți întotdeauna lucrurile de care aveți nevoie pentru somn și păstrați-le organizate și curate!