Aceste 10 lecții îți vor aminti cât de puternic/ă ești

Stiu, poate te îndoiești! Poate te simți vulnerabil/ă și că ai ajuns la capătul puterilor! Dar nu uita prin câte ai trecut în viață și că fiecare obstacol te-a întărit și te-a făcut să devii cine ești astăzi…

Următoarele zece lecții ar trebui săle reamintească tuturor cât de puternici sunt

1. Primul pas pentru schimbarea acestei lumi întregi ar fi să ne îndrăgostim de ea așa cum este acum. Acest lucru implică și schimbarea noastră.

2. Oamenii ar trebui să-și asculte îndoielile, nu numai așa cum îi pot învăța pe ei sau temerile lor, ci și pentru că uneori îi pot învăța înțelepciunea lor.

3. Uneori, ar fi ideal să te simți fericit în ciuda tuturor provocărilor sau să râzi în ciuda tuturor problemelor. Ar fi bine să danseze, deși nu au un partener, sau să cânte fără nici o rimă și să vorbească cu obiecte fără viață.

4. Sentimentele lor sunt alegerea lor. Trebuie să aleagă cu înțelepciune și cu atenție.

5. Asumarea responsabilității pentru viața lor nu înseamnă că ar trebui să uite să se distreze.

6. Ceea ce spun ei nu determină dacă sunt sinceri sau nu, ci de ce au spus-o. Așadar, când cineva ne-a spus că această zi este frumoasă doar pentru a ne distrage atenția de la adâncitura pe care a pus-o în ușa mașinii noastre, înseamnă că sunt destul de necinstiți.

7. Oamenii nu ar trebui să ia niciodată decizii până nu au nevoie.

8. Ei ar trebui să vadă întotdeauna munca lor ca pe un joc sau ca pe un joc semnificativ și, după aceea, nu vor observa diferența existentă între amândoi.

9. Un truc pentru a fi la locul potrivit, la momentul potrivit ar fi să știi că sunt deja acolo.

10. Unul dintre secretele pentru a trăi viața la care visau mereu ar fi să începi să trăiești acele vise deodată, dar cu umilință. Dacă nu au șansa de a călători departe, pot călători aproape. Sau, dacă nu au șansa de a lua masa, pot merge la desert. De asemenea, dacă nu au partenerul pentru călătorie, pot fi ai lor.