Aceste rânduri sunt pentru fiecare persoană care a fost vreodată deprimată: Capul sus, aveti încredere!

Depresia doare – se poate simți ca cea mai întunecată prăpastie, ca o furtună care nu se termină niciodată sau ca o celulă de închisoare din propria minte. Din păcate, mulți oameni care nu suferă de ea nu pot înțelege sentimentele celor care trebuie să trăiască cu el în fiecare zi.

Vrei să scapi de mintea ta, dar nu ai idee cum.
Vrei ca cineva să te audă, să înțeleagă cum te simți, dar chiar și tu nu ai cuvintele care să o exprime uneori.
Vrei să fugi, dar nu știi unde să te întorci.

Dacă în prezent suferiți sau ați suferit de depresie, vă rugăm să nu renunțați. Cineva de acolo va auzi durerea și vă va înțelege tristețea și vă poate ajuta să vă puneți din nou în picioare. Pur și simplu nu stingeți luminile, pentru că atunci nu vă veți oferi niciodată șansa de a vă recupera. Puteți începe să vă simțiți din nou mai bine, cu timp, angajament și dăruire.

Depresia te poate face să simți că nu mai vrei niciodată să te urci din pat, ca și cum ai vrea doar să te scufunzi în cearșafuri și să te prefaci că lumea din afară nu ar exista.

Nu trebuie să vă luptați cu sentimentele în fiecare zi – amintiți-vă să vă faceți o pauză uneori. Ești doar om și meriți să fii sincer cu sentimentele tale și să-ți onorezi vocea interioară.

Amintiți-vă să vă detesati de vocile din interiorul capului, să respirați, să vă bucurați pur și simplu de a fi în viață, să simțiți, să experimentați natura în toată frumusețea ei, să râdeți cu cei dragi, să mirosiți florile din grădina dvs. Această viață este un miracol și, deși ar putea fi totuși un câmp de luptă, ar trebui să învățăm să iubim ambele părți ale poveștii.