Acolo unde omul nu poate, ajută Dumnezeu!

Ai auzit vreodata aceasta expresie, Dumnezeu lucreaza prin oameni?

Intoarce-te in timp, atunci cand in viata ta ai fost la o rascruce…si nu stiai care este drumul cel mai bun. Adu-ti aminte cum ai ridicat privirea spre cer atunci, si, cu lacrimi in ochi ai intrebat: “Ce sa fac acum?”…

Atunci cand punem aceasta intrebare din tot sufletul, deschidem o poarta. Si este intotdeauna responsabilitatea noastra sa o deschidem.

Indiferent ce culoare ar avea pielea noastra, indiferent de binele sau de raul savarsit pana in prezent, indiferent de varsta, sau religie, sau conditie sociala, acelasi Cer exista peste toti. Si aceeasi Lumina. Singurul motiv pentru care nu o simtim cu totii, este pentru ca nu este lasata sa se manifeste.

Care sunt acele semne pe care ni le trimite Dumnezeu? Oamenii! Suna prea simplu, nu-i asa? Dumnezeu lucreaza prin oameni. Iti amintesti acum? Acea persoana pe care ai intalnit-o, aparent intamplator, si cu care ai inceput sa discuti ? Si toate coincidentele care au urmat? Iti amintesti pe cineva care a venit langa tine atunci cand plangeai, cuprins de amaraciune? Iti amintesti ce ti-a spus? Cine crezi ca ti-a spus, de fapt?

Minunile nu sunt efecte speciale. Minunile se intampla mult mai firesc decat ne imaginam. Si, in realitate, nu sunt altceva decat Raspunsuri.

Priveste oamenii pe care-i intalnesti, zi de zi. Priveste-i cu adevarat. La randul tau, poti fi un mesaj pentru cel de langa tine. Poate si altcineva te asteapta pe tine, asa cum si tu astepti pe cineva. Fa ceea ce simti. Lasa ca intreaga ta Fiinta sa fie un receptor si un transmitator al Luminii Divine.

Si viata ta se va schimba, si vei descoperi in tine puteri nebanuite. Tristetea, disperarea, descurajarea, toate acestea vor disparea din fiinta ta. Pentru ca, acum, in locul lor, va fi atat de multa Lumina, atat de multa Iubire, atat de multa incredere si putere interioara, incat orice altceva nu si-ar mai gasi locul in fiinta ta.