Aflați care planetă vă stăpânește semnul zodiacal și cum vă afectează viața

O modalitate de a vă înțelege pe voi înșivă este să vă înțelegeți planeta conducătoare. Fiecare semn zodiacal are o planetă conducătoare care este responsabilă pentru unele dintre trăsăturile cheie ale personalității. Miturile și atributele asociate planetei voastre dezvăluie multe despre adevărata voastră natură. Să aflăm planeta voastră conducătoare și cum ar putea să vă influențeze.

Berbec: Condus de Marte
Marte, Zeul Războiului, este planeta voastră conducătoare. Marte este asociat cu acțiunea, dorința, energia, determinarea și pasiunea. La fel ca Marte, ești aprins și pasional. Ești plin de energie și entuziasm. Sunteți orientat către acțiune și foarte priceput la realizarea lucrurilor. Ești ambițios și făcut să reușești. În ceea ce privește partea negativă, poți fi nerăbdător și cu temperament vulcanic. Gândește-te înainte de a vorbi. Nu fi încăpățânat. Termină ceea ce ai început. Răbdarea este prietenul tău și furia este dușmanul tău.

Taur: Condus de Venus
Venus, Zeița Iubirii, este planeta voastră conducătoare. Venus stăpânește banii și dragostea. În Taur, este evidențiat aspectul pământesc și materialist al lui Venus. Sunteți stabil, fiabil, practic și muncitor. Apreciați frumusețea, plăcerea și confortul. Pe scurt, muncești din greu pentru a putea petrece mai mult! Pe nota negativă, la fel ca Venus, poți fi neproductiv și auto-îngăduitor. Schimbarea este prietenul tău și lenea dușmanul tău.

Gemeni: Condus de Mercur
Mercur, Mesagerul Zeilor, este planeta voastră conducătoare. Mercur este asociat cu comunicarea și exprimarea de sine. Aspectele intelectuale ale lui Mercur sunt exprimate mai puternic în Gemeni. La fel ca Mercur, ești curios, comunicativ și versatil. Aveți cunoștințe, intelectuale și sunteți înțelept. Abilitățile excelente de conversație vă ajută să vă extindeți cercul social. Mercur te poate face și nervos, neliniștit și inconsecvent. Nu vă abateți de la plan, dragi Gemeni. Focusul este prietenul tău și anxietatea este dușmanul tău.

 Rac: Condus de Lună
Planeta voastră conducătoare este Luna. Luna reprezintă emoții, dispoziție, nevoi, obiceiuri, reacții și mintea inconștientă. Luna este asociată cu energia feminină. Ești un suflet sensibil și emoțional. Ai o inimă plină de compasiune și îți pasă profund de ceilalți. Uneori îți lași emoțiile să te ghideze. Această abordare a vieții vă poate face să vă simțiți vulnerabili, dar vă poate face și foarte intuitiv. Planeta voastră conducătoare vă poate spori imaginația, creativitatea, intuiția și compasiunea. Luna vă poate face, de asemenea, să păreți prost și irațional. Nu lăsați emoțiile să vă controleze. Optimismul este prietenul tău, iar mila de sine este dușmanul tău.

Leu: Condus de Soare
Planeta voastră conducătoare este Soarele. Soarele reprezintă ego-ul nostru, voința, vitalitatea, identitatea și mintea conștientă. Ești îndrăzneț, mândru, generos, cald și încrezător. La fel cum Soarele este centrul sistemului nostru solar, ți-ar plăcea să fii centrul atenției. Într-o notă negativă, poți fi lăudăros, prost dispus, arogant și dur. Smerenia este prietenul tău și mânia dușmanul tău.

Fecioară: Condusă de Mercur
Sunteți logici, practici și orientați spre detalii. Mercur vă ajută să luați decizii în modul cel mai practic și rațional. Aveți o minte puternică care vă ajută să învățați, să analizați și să vă concentrați asupra detaliilor. Acest lucru te ajută să te străduiești și să atingi perfecțiunea în tot ceea ce faci. Dar acest lucru te poate face și extrem de critic față de tine și de ceilalți. Învață să privești imaginea de ansamblu. Vedeți frumusețea în imperfecțiune. Complimentează-te pe tine și pe toată lumea. Complimentele sunt prietenii tăi și îți îngrijorează dușmanul.

Balanță: guvernată de Venus
Venus, Zeița Iubirii stăpânește Balanța. Venus este asociată cu dragostea, armonia, echilibrul, corectitudinea, frumusețea, grația, farmecul, dreptatea, seninătatea și cooperarea. Ești condus de inima ta. Ești un suflet fermecător, prietenos, care caută dragoste, pace, echilibru și armonie în viață. Venus ți-a îmbunătățit abilitățile artistice și ți-a oferit un ochi pentru frumusețe. Îți place să te înconjori de lucruri frumoase. Sunteți diplomat și puteți vedea toate laturile unei situații. Într-o notă negativă, puteți fi auto-îngăduitor și indecis. Luați o decizie și respectați-o. Determinarea este prietenul tău și superficialitatea dușmanul tău.

Scorpion: Condus de Pluto
Pluto, Dumnezeul lumii interlope, este planeta voastră conducătoare. Pluto este intens și pasional. Pluto este asociat cu transformarea, reînnoirea și renașterea. Ești concentrat și nimic nu te poate distrage de la obiectivele tale. Aveți o profundă nevoie interioară de a căuta adevărul și de a descoperi lucrurile ascunse. Adevărul te va elibera în cele din urmă. Pluto îți oferă această abilitate de a te transforma și de a merge pe o cale spre binele tău cel mai înalt. Pe o notă negativă, Pluto are o nevoie obsesivă de putere și control care poate fi exprimată în moduri distructive. Iertarea este prietenul tău și secretele sunt dușmanii tăi.

Săgetător: guvernat de Jupiter
Jupiter, Regele Zeilor, este planeta voastră conducătoare. Jupiter este despre creștere și expansiune. Jupiter este asociat cu speranța, credința, scopul, posibilitatea și creșterea. Jupiter este o planetă a norocului, abundenței și optimismului. La fel ca Jupiter, te simți norocos și optimist tot timpul. Ești aventuros și îți place să riști, deoarece ai încredere că totul va funcționa în favoarea ta. Într-o notă negativă, asigurați-vă că nu vă încredeți prea mult și începeți să credeți în lucruri orbește. Tactul este prietenul tău și exagerarea dușmanului tău.

Capricorn: guvernat de Saturn
Saturn este planeta voastră conducătoare. Saturn este asociat cu restricție, limitare, responsabilitate, angajament, disciplină și muncă grea. Ești ambițios și lucrezi foarte mult pentru a-ți atinge obiectivele. Sunteți hotărât să reușiți împotriva oricăror cote, pas cu pas. Saturn dă răbdare, înțelepciune, determinare și concentrare. Ești extrem de realist și practic. Pe o notă negativă, poți fi pesimist și prea precaut. Optimismul este prietenul tău, temerea este dușmanul tău.

Vărsător: condus de Uranus
Uranus este planeta voastră conducătoare. Este asociat cu inovație, descoperire, progres și noutate. Uranus este diferit de alte planete, deoarece se învârte pe o axă verticală. La fel ca Uranus, îți place să fii diferit. Ești un suflet creativ și excentric căruia îi place să celebreze originalitatea și individualitatea. Uranus îți oferă puterea de a fi independent și de a ieși în evidență în mulțime. Într-o notă negativă, poți fi un rebel fără motiv. Responsabilitățile sunt prietenii tăi, iar extremismul este dușmanul tău.

Pești: Condus de Neptun
Neptun, Dumnezeul mării, este planeta voastră conducătoare. Neptun este asociat cu inspirație, vise, intuiție și spiritualitate. Ești un visător. Ești pierdut în lumea ta de vise în care totul este perfect. Neptun te influențează să fii extrem de imaginativ, intuitiv, creativ, amabil și plin de compasiune. Credeți că lumea este plină de magie și căutați întotdeauna acea magie. Într-o notă negativă, puteți încerca să scăpați de realitatea dură a vieții dezvoltând o dependență. Stai cu picioarele pe pământ. Realitatea este prietenul tău, iar dependențele sunt dușmanii tăi.

Plan astrologic

Planetele conducătoare au dezvăluit ceva nou despre tine sau cei dragi? Vă rugăm să vă invitați prietenii și cei dragi să se alăture acestei călătorii pentru dezvoltare și descoperire de sine.