Aflați trăsăturile negative ale fiecărui semn zodiacal și deveniți o persoană mai bună

 Cine a spus că nu ai o parte întunecată? Citiți mai departe pentru a afla câteva orori despre personalitatea dvs. care sunt determinate de semnul dvs. zodiacal.

1. Berbec (21 martie – 19 aprilie)
De natură primară și brutală, nu-ți dai seama de agresivitatea ta până când fapta nu a fost făcută. Subtilitatea poate ocupa un loc din spate în mintea ta naivă, care este gata să urmeze viziunea dură a modului în care vezi lumea.

2. Taur (20 aprilie – 20 mai)
Incapatanat, materialist si lacom, „lasa sa traim sa mancam si sa nu mancam sa traim” ar putea fi bine motto-ul tau. Personalitatea ta de a fi zgârcit și posesiv îi face deseori pe mulți să te displacă.

3. Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Extrem de adaptabil și curios de toate, inteligența Gemenilor este superficială până la punctul în care bârfesc tot ceea ce au auzit, mai degrabă decât să verifice singuri faptele. Emoțional și lipsit de compasiune, cei care au o părere bună despre voi, nu știu cât de mediocru și de superficial sunteți. 

4. Rac (21 iunie – 22 iulie)
Hipersensibili și cu capacitatea de a ofensa cu ușurință, oamenii sunt atenți la ceea ce trebuie să vă spună. Opinia ta asupra vieții este destul de copilărească. Incapabil să confruntați realitatea, trăiți în trecut, în vremuri mai bune, care există toate în capul vostru.

5. Leo (23 iulie – 22 august)
Convins că sunteți darul lui Dumnezeu în lume, nu vă dați seama cât de oribil de ridicol sunteți de fapt în realitate. Micul tău secret murdar este enormul tău complex de inferioritate pe care îl compui cu personalitatea ta dominantă în rândul grupului tău de prieteni. Lipsit de vedenie clară, te comporti și tu ca un ticălos răsfățat, cu o atitudine de șef care nu îi freacă bine pe ceilalți. 

6. Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Spre deosebire de Leu, complexul tău de inferioritate te face sa te lași tratat ca un preș. Crezi că totul este în numele prieteniei, dar nu-ți dai seama că ești obișnuit. În afară de lipsa de valoare de sine, obsesia ta pentru ordonare și ordine este la limita maniei.

7. Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Dacă există cineva care te descrie, este o bombă gata să explodeze oricând, acoperită de o față zâmbitoare.

8. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Viclean, curios, agresiv și intimidant, te sperie până la moarte că ești de fapt singur și lipsit de iubire. Îți place că firea ta vicleană stârnește senzația de rău, pentru că vezi răul peste tot. Pentru a-ți acoperi fundul, îi manipulezi pe ceilalți pentru a-ți lua partea.

9. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Interesul dvs. pentru cultură, spiritualitate și mentalitatea deschisă generală sunt pur și simplu o mască pentru a ascunde cât de plictisitor și neinteresant sunteți. Nu aveți reflexii sau opinii proprii și de multe ori repetați ceea ce ați citit sau auzit.

10. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Natura ta competitivă și calculată acoperă surprinzător acea dorință arzătoare de a-i zdrobi pe toți cei care îți stau în cale. În timp ce te concentrezi pe obiectivele tale pe termen lung, uiți să fii interesant, în timp ce trăiești în prezent.

11. Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Încercând cu disperare să ieșiți din mulțime, încerci să fii diferit afișându-ți non-conformismul. Din păcate, nu ești oaia neagră din întreaga turmă.  Prietenia este sacră pentru tine, dar nu îți dai seama că privești în locuri greșite. 

12. Pești (19 februarie – 20 martie)
Imposibilitatea de a gândi independent, instabilitatea și oportunismul dvs. pot avea efecte catastrofale. Nici schimbările tale de dispoziție nu sunt bune, în cazul în care schimbările bruște de personalitate pot face ca anumite persoane să te evite ca ciuma. Lipsind o coloană vertebrală, nu știi cum să spui NU lucrurilor pe care nu vrei să le faci.