Ai cu ce te mândri: 5 semne că faci parte din categoria femeilor puternice și înțelepte!

Prin ce se manifestă înțelepciunea unei femei? Prin devotamentul și dragostea ei pentru bărbat? Prin energia feminină? Prin dragostea față de sine? Prin experiență?

Să încercăm să ne clarificăm!

Îți cunoști limitele

În orice domeniu al vieții. Știi exact care sunt limitele tale și nu permiți oamenilor să le încalce. Știi, de exemplu, că nimeni nu are dreptul să ridice vocea la tine, să te insulte sau să ridice mâna.

Nu ești fixată pe bărbați

Nu ești genul de femeie care să se sacrifice de dragul unui bărbat. Nu trăiești cu cineva din milă, din cauza că el se va pierde fără tine. Bineînțeles, ești capabilă să iubești. Dar pe lângă faptul că iubești un bărbat, ai propria viață, hobby-uri, interese și muncă. Bărbatul este doar o parte din această viață. Bărbatul nu este lumea întreagă în care să te dizolvi.

Ești emotivă

Nu ții emoțiile în tine, nu le suprimi. Suprimarea emoțiilor este foarte dăunătoare. Emoțiile pe care le trăiești dar nu le manifești, le ții încuiate în interior pot provoca boli și depresie. Nu îți este frică să îți exprimi sentimentele.

Ai propriile principii și atitudini

Le respecți și îți trăiești viața în conformitate cu ele. Pentru că fac parte din tine. Nu trebuie să le încalci, căci, la urma urmei dacă o faci, vei păși peste propria personalitate.

Rămâi feminină

Nu te sacrifici pentru viața de familie și copii. Ai grijă de felul în care arăți, meriți să ți se dăruiască flori, porți rochii frumoase și pantofi scumpi. Știi ce înseamnă să fii femeie și cum să folosești atuurile tale.