Ai grijă dacă rănești un om, nu uita că Dumnezeu îl iubește

Ai grijă când rănești un om, care de altfel ar putea fi omul potrivit pentru tine, cel care niciodată nu te va lăsa la greu, care nu-și va clădi fericirea pe suferința ta.

Omul care este gata să renunțe la multe de dragul tău și nu te va trăda. Atunci când va greși va recunoaște și va încerca să se corecteze. Va adăuga iubire și efort ca să-ți ofere împlinire sufletească.

Ai grijă când rănești un om cu care ai un trecut, un prezent și creați împreună temeliele viitorului.

Omul care te-a ajutat să-ți materializezi visurile, care ți-a dăruit un cămin călduros și primitor. Ai grijă când îl rănești pe cel care a fost lângă tine când ai fost bolnav, când nu ai avut nici un ban în buzunar, cânt toți te-au lăsat baltă și te-au bârfit.

Ai grijă când rănești omul care ți-a fost cel mai bun prieten.

Prietenul care nu a ascultat bârfele și cuvintele răutăcioase spuse la adresa ta. Nu a avut nicodată tupeul să te critice sau să-ți dorească răul. A plâns când ai plâns și tu, s-a bucurat când erai fericit și mereu s-a mândrit cu tine.

Ai grijă când rănești un om, poate Dumnezeu îl iubește.  Poate Dumnezeu te-a ales să-l faci să se simtă dorit și important după mult timp, când a avut parte doar de multe dezamăgiri. Sau invers, a apărut în viața ta să-ți aline rănile sufletești din trecut.