Ai primit ce ai primit, nu condamna, nu judeca, iartă, si, cu blândete, compasiune si întelegere mergi mai departe

Daca cu ceva timp in urma greseam undeva, si cei din jur spuneau ca sunt vinovata, nu vrei sa stii cat de mult imi dadeam in cap pentru acel lucru. Ma simteam atat de vinovata, incat imi venea sa intru in pamant.

Acum daca se intampla sa gresesc, nu ma condamn, nu ma invinovatesc, ci caut sa ma inteleg, sa admit ca sunt om si fiecare o greseste. Cand copilul e mic si greseste, mama il intelege, nu-i asa? Noi de ce nu facem acelasi lucru cu noi insine si alegem sa ne pedepsim atat de crunt?

Stii, in viata primesti atat cat crezi tu ca meriti. Si daca nu crezi ca meriti tot ce e mai bun si nu te iubesti, atunci vei primi doar resturi. La fel si intr-o relatie. Daca nu te ridici in picioare si nu ceri ceea ce iti doresti si ceea ce crezi ca ti se cuvine, vei primi doar resturile de la masa festiva. Alegerea ne apartine.

Dar eu zic ca nu mai e timp de pierdut, si iti propun ca, odata cu primavara, sa infloreasca si sufletul tau si sa iti doresti doar ceea ce e mai bun si mai frumos! Viata e atat de frumoasa, alege sa traiesti frumos si sa ai parte de tot ceea ce e mai bun! Alege sa fii un diamant! Nu te mai compara mereu cu ceilalti, tu esti unica! Nu exista comparatie intre flori, fiindca ele sunt unice!

Cu ce poti incepe? Incepe sa te porti frumos cu tine insati Fii atenta te rog la nevoile si dorintele profunde ale sufletului tau! Ce ai tu nevoie? Ce are nevoie fetita ta interioara? Gandeste-te sincer si actioneaza! Fii blanda cu tine si ofera-ti tot ce ai nevoie!

Invata sa iti vorbesti frumos si sa te apreciezi Cand a fost ultima oara cand ti-ai vorbit frumos si te-ai apreciat pentru ceva?
Ce iti spui cand te privesti in oglinda? Iti spui ca tu esti cea mai frumoasa? Asa m-as bucura sa aud de la tine! Care este dialogul pe care il ai cu tine? Invata sa iti adresezi cuvinte frumoase, de incurajare!

Nu te mai multumi cu putin sau cu ce apuci! Cand te iubesti, tu stii ca meriti tot ce e mai bun si mai frumos! Nu te multumesti cu orice, decat cu ceea ce iti doresti! Dar, tu trebuie sa simti ca meriti acele lucruri, din tot sufletul tau! Trebuie sa simti ca esti cea mai buna si valoroasa femeie, si ca tu indr-adevar meriti tot ce e mai bun!