Ai sufletul obosit? Nu neglija si nu lăsa să se agraveze aceste simptome

Cu toții avem momente în viața noastră când ne simțim jos și ne lipsește inspirația.

Cu toții avem momente în care ne simțim obosiți cronic și avem o nevoie disperată de odihnă. Dar dacă acest lucru persistă, ar putea fi un semn că sufletul tău este obosit.

Chiar dacă dormiții 8 ore, dacă sufletul dvs. este obosit, vă veți trezi în fiecare zi simțindu-vă scăzut și epuizat de energie.

Majoritatea dintre noi știm când sufletul nostru este obosit prin felul în care ne simțim în fiecare zi, dar iată un alt mod de a determina dacă sufletul tău este obosit –

Frecați-vă rapid mâinile împreună pentru o clipă pentru a genera sarcină electrică între mâini. După ce frecați mâinile împreună timp de aproximativ 30 de secunde, separați-vă încet mâinile.
Simți o căldură sau un zgomot puternic venind din mâinile tale? Continuați să vă separați mâinile din ce în ce mai departe până când nu mai puteți simți energia dintre ele.

Dacă nu simțiți energie sau dacă mâinile dvs. se opresc înainte de a atinge lățimea umerilor, ar putea fi foarte bine un semn că energia voastră este epuizată și sufletul dvs. este obosit.

Cele mai importante 10 lucruri care vă pot face să vă simțiți obosit sufletul includ:

  1. Te minți singur
  2. Nehotărât
  3. Să faci ceva care nu îți îndeplinește scopul
  4. Certuri mărunte sau bârfe
  5. Anturaj/ persoane toxice, parteneri sau prieteni
  6. Vorbire negativă de sine
  7. Ancorat în trecut
  8. Înconjurat de dezordine
  9. Dorind sau simțind o lipsă
  10. Lipsa iubirii de sine

Toate aceste lucruri îți pot afecta sufletul și te pot face să te simți în afara alinierii cu viața ta și cu scopul tău superior.

Atunci când sufletul tău este obosit pentru o perioadă prelungită de timp, se poate manifesta și sub formă de depresie, lipsă de motivație, pierderea capacităților psihice sau a intuiției și poate genera chiar și comportamente dependente sau obsesive.

Când sufletul tău este obosit, poate fi dificil să-ți aduni energia pentru a te scoate din groapă și a te duce într-un loc de vindecare, dar odată ce vei începe procesul vei fi uimit și cât de repede și ușor se va regenera sufletul tău.

Sufletul tău este foarte puternic, nu există nimic pe care să nu-l poată descurca, chiar dacă este puțin obosit.