Am nevoie de Tine, Doamne! Adu pace în furtuna mea, bucurie în tristețea mea și speranță în inima mea

Eu cred. Eu cred in Dumnezeu. Am ales sa fac asta, nu pentru ca mi-a fost impus de parinti sau pentru ca asa trebuie, pentru ca asa zice lumea, ci pentru ca aici mi-am gasit refugiul si linistea inca de mica. Imi aduc aminte ca eram singurul elev care, la serbarile scolare, isi recita propria poezie… religioasa.

Sa cred intr-un Dumnezeu care imi mângâie sufletul in fiecare zi si imi pune un zâmbet pe chip, un Dumnezeu care ma indeamna in fiecare zi sa fiu mai buna si sa iubesc mai mult, este cea mai buna alegere pe care am facut-o pana acum in viata. Iar de aici… s-au intamplat numai lucruri minunate.

Dumnezeu are intotdeauna un plan mai bun si are un plan pentru fiecare. Chiar daca acum nu intelegi exact scopul suferintei tale sau a haosului care exista in viata ta, esti confuza si nu stii pe ce drum sa o apuci, ai incredere ca El iti va deschide intr-un final o usa.

„Cea mai importanta este credinta, de aici imi iau si linistea si dragostea”

Dumnezeu ne asculta, dar face lucrurile sa se intampla in felul Lui. Si poate ca modul in care El face lucrurile sa se intample este diferit de al nostru, dar fii sigura ca este calea cea buna.

De ce ne dorim mereu sa fim ceea ce nu suntem?

Dumnezeu nu te lasa niciodata singura in intuneric. El te va proteja. El te va ghida. El te va inspira. El va aranja putin lucrurile in viata ta astfel incat tu sa iti poti reorganiza viata mai departe.