Amintiți-vă cât sunteți de bogați! Familia e o comoară iar sănătatea e cea mai mare bunăstare.

Familia este o binecuvântare. Cred că ne putem lipsi de multe lucruri, însă nu ne putem lipsi de familie, sau nu ar trebui să facem asta. Cine face asta, nu își dă seama că renunță la cea mai mare comoară pe care o putem dobândi în viață.

Familia este unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții. Acolo este locul unde ne găsim liniștea, unde ne formăm precum oameni mari, unde venim atunci când ni se face dor de cei dragi, când simțim că nu mai putem sau când avem nevoie de o vorbă bună ori un sfat.

Timpul e gratuit dar neprețuit. Nu îl deții, dar îl poți folosi, nu îl poți păstra, dar îl poți trăi la maxim asa cum vrei tu. Tu alegi ce faci cu el – plangi sau razi, iubesti sau urasti, dormi sau te plimbi. Odată ce l-ai pierdut, nu-l mai poți recupera niciodată….așa că ai grijă cum dai valoare fiecarei zi din viața ta!

Și binențeles, nu cea din urmă bogăție, ba poate cea mai importantă, este sănătatea, pentru că oricine o știe, indiferent de ce alte averi deții…sănătatea este singura fără de care nimic altceva nu mai contează.

Vă doresc să aveți așadar o familie pe care să o iubiți și care să vă iubească, timp să faceți tot ceea ce vă face fericiți și sănătate să vă bucurați de toate aceste daruri. Doamne ajută!