Animalele și capacitatea lor telepatică

În natură, descoperim adesea că animalele sunt mai sensibile și mai receptive la spirite decât oamenii. Animalele sunt, de asemenea, mai bine acordate cu frecvențe energetice.

Dar de ce oamenii, ființele mai evoluate, nu sunt atât de sensibili la acestea?
Pe măsură ce oamenii își lasă copilăria în urmă, avem tendința de a dezvolta mecanisme de blocare inconștiente. Din păcate, majoritatea dintre noi ne înstrăinăm abilitățile naturale în loc să le perfecționăm.

Dimpotrivă, animalele sunt cunoscute a fi destul de empatice. S-ar putea ca inocența lor să le conducă mai aproape de Divin, ceea ce le ajută să dezvolte o înțelegere mai profundă a lumii oamenilor și spiritelor.

Tindem să respingem capacitatea de a fi mediu la animale, ca memorie genetică sau instinct. Dar s-a observat că animalele pot folosi transferul de energie pentru a comunica cu alte ființe.

Așa cum oamenii au daruri individuale, și animalele sunt individualiste în darurile și puterile lor. Chiar și printre ele există suflete tinere și bătrâne, care le ghidează înțelegerea universului. Fie că este vorba de stăpânirea lor spirituală sau de înțelegerea inocentă, totul ne ajută să dezvoltăm o mai bună înțelegere a telepatiei bazate pe inimă.

Animalele ca medium?

Răspunsul la această întrebare nu este atât de simplu. Știința a arătat că animalele sunt mai sensibile decât mulți oameni.

Data viitoare când auzi un prieten spunând că animalul său de companie îi înțelege sentimentele și gândurile fără comunicare directă, mai bine să îl crezi! Majoritatea animalelor au abilități psihice și empatice, pe care știința încă nu le-a înțeles pe deplin.

Empatia și animalele

Este deja dovedit că animalele au diferite tipuri de inteligență. Și fiecare specie are diferite grade de dezvoltare a creierului. Dar multe dintre capabilitățile lor sunt dificil de constatat din cauza deficiențelor noastre de comunicare.

Mulți mediumi umani și duhovnicești susțin teoria conform căreia câinii pot vedea sufletele și spiritele. Aceștia sunt oamenii care contactează ființele din alte tărâmuri. Deși acest subiect are încă nevoie de cercetări suplimentare, informațiile pe care le avem până acum spun multe. Poate că într-o zi oamenii vor fi dispuși să accepte că animalele, de fapt, pot fi mediumi.

Abilitatea este acolo și cu timpul, interpretarea și transmiterea ei vor fi și mai inteligibile pentru oameni!