Apelează la îngerii tăi păzitori în momentele de dificultate și vei avea un real ajutor

Foarte des, când ne aflăm în vremuri dificile, căutăm ajutor de la îngerul nostru păzitor.
În viața noastră de zi cu zi, ne confruntăm cu mai multe probleme care depășesc capacitățile noastre și dorim un fel de soluție magică pentru acestea.

Pe de altă parte, situațiile neplăcute ne fac să apelăm la Dumnezeu pentru ajutor. Ne rugăm și sperăm că întrebările fără răspuns și capitolul neterminat vor fi rezolvate într-un mod amiabil.

Acest articol vă aduce vești bune aducând la lumină că puterea magică pe care o căutăm se află în propriile noastre mâini. Pur și simplu trebuie să mânuim bagheta și să experimentăm miracolul din viața noastră.

Acest lucru dă naștere întrebării cruciale cu privire la modul în care putem face din aceasta o posibilitate. Răspunsul este destul de simplu. Trebuie doar să recunoaștem prezența îngerilor noștri și să urmăm lumina călăuzitoare strălucită de ei.

Îndrumarea puternică a unui înger este o formă de mesaje secrete de la Dumnezeu, iar îngerii sunt mesagerii corespunzători. Sunt o prezență constantă în viața noastră de la naștere până la moarte.

Putem simți compania lor prin intermediul energiei sacre a iubirii.
În plus, energia angelică poate fi simțită și atunci când ne conectăm cu adevărat la puterea superioară și stabilim o relație intimă și constantă cu îngerii noștri. De atunci, viața noastră va lua o întorsătură într-o direcție pozitivă.

Cum să te conectezi cu îngerii?
Chiar dacă suntem cu toții în căutarea unei îndrumări îngerești, majoritatea dintre noi nu avem nicio idee despre cum să ne conectăm cu ei. Acest lucru se datorează în principal faptului că îngerii trăiesc pe o frecvență mai mare. Se consideră adesea că ființele umane trăiesc în a 3-a dimensiune și treptat trec la a 5-a, în timp ce îngerii sunt în a 9-a dimensiune.

Îngerii sunt lipsiți de calități negative, inclusiv ego-ul și mentalitatea de judecată. Mai mult decât atât, sunt de natură multidimensională, care le permite să fie prezenți în mai multe locuri în același timp. Scopul central al îngerilor este de a ne transmite dorințele și rugăciunile către Dumnezeu și de a construi o legătură.
Cu toate acestea, ei au nevoie de permisiunea noastră pentru a intra în viața noastră și au un impact bun. Cel mai important, trebuie să le respectăm liberul arbitru pentru a crea legătura. În consecință, trebuie să-i chemăm în viața noastră și să le cerem să ne ajute în problemele noastre.

Invocarea Asistenței Angelice
Unul dintre cei mai esențiali pași pentru a permite ca miracolele să aibă loc în viața noastră este să le permitem să funcționeze corespunzător. Trebuie să ne amintim să nu ne amestecăm sau să manipulăm lucrarea îngerilor care ne supraveghează. Mai mult, solicitările și petițiile noastre trebuie să fie oneste și pragmatice în loc să fie nerealiste.

Îngerii noștri păzitori sunt capabili să vadă imaginea de ansamblu și să facă lucruri care vor avea un impact pozitiv asupra vieții noastre pe termen lung.
Prezența lor puternică și abordarea nelimitată sunt uneori dificil de înțeles pentru mintea noastră prejudecată. Îngerii noștri introduc soluții alternative la problemele noastre pe care nu suntem meniți să le înțelegem sau să le prevedem în acel moment specific.

Recunoașteți puterea îngerilor
Putem face orice cerere imaginabilă, care poate fi imensă sau mică, dar toate cererile sunt aceleași pentru îngeri. Sunt extrem de puternici și pot face orice posibil. În plus, toate petițiile, indiferent dacă sunt mari sau minore, au aceeași importanță pentru ele. Prin urmare, nu ar trebui să ne ferim să facem cereri mari.

Cu toate acestea, toate cererile și dorințele trebuie făcute cu o conștiință curată și o inimă adevărată. Dacă merităm suficient, îngerii vor răspunde cu siguranță la petițiile noastre. De asemenea, trebuie să rămânem permanent legați de ei pentru a primi mesajele și binecuvântările lor.