“Astăzi este o zi extraordinară, pentru că picioarele mele sunt pe pământ și eu sunt în viata și bine!”

Găsește ceea ce te face recunoscător în viață. “Astăzi este cea mai bună zi, pentru că picioarele mele sunt pe pământ, și eu sunt viu și bine”
Trebuie să găsiți lucruri în viața voastră față de care să vă puteți arăta recunoștința. Poate că este animalul de companie sau prietenul dvs.
Recunoștința este o emoție care nu face niciodată rău, ci întotdeauna oferă o stare de bine. Când înveți să apreciezi lucrurile pe care le ai, nu doar că te simți imediat mult mai liniștit, însă îi spui Universului că ești pregătită să atragi mult mai multe lucruri pentru care să fii recunoscătoare.

Iată care sunt cele mai importante lucruri pentru care toți ar trebui să fim recunoscători chiar astăzi:

1. Ești în viață. Nimeni nu are garanția zilei de mâine, motiv pentru care trebuie să învățăm să trăim în prezent și să fim recunoscători pentru viață și timpul pe care le avem.

2. Sănătatea ta. Alege să fii recunoscătoare astăzi petnru că ești sănătoasă. Dacă ai o anumită problemă de sănătate – fii recunoscătoare pentru părțile corpului care sunt sănătoase. Aceste vibrații pozitive se vor răspândi și te vor ajuta să fii mai bine, poate mai fericită, mai relaxată și mai liniștită.

3. Oamenii din viața ta Acest lucru nu înseamnă să trebuie să simți iubirea pentru toți oamenii din jurul tău. Alege, însă, să fii recunoscătoare pentru unii membri ai familiei care te-au învățat lecții de viață valoroase. Alege să fii recunoscătoare și pentru cei care te-au învățat ce este durerea deoarece aceștia te-au făcut mai puternică.

Însă, cel mai important lucru, fii recunoscătoare pentru familia și prietenii pe care îi iubești cel mai mult. Cei care au fost, sunt și vor fi întotdeauna alături de tine, indiferent de situație.

5. Momentele dificile. Vremurile grele sunt cei mai importanți profesori ai tăi deoarece te ajută să îți dezvolți nu doar puterea, ci și caracterul. Cu siguranță nu este ușor să simți aprecierea timpurilor dificile, în special atunci când te afli într-un astfel de momente.

Viața nu este întotdeauna ușoară… dacă ar fi așa, ar fi destul de plictisitoare. Fii recunoscătoare pentru toate provocările, durerea și luptele care te-au făcut cine ești astăzi.