Astăzi și astăzi și astăzi. Trăiește-ti viața. În fiecare zi

Te-ai simțit vreodată că alții nu-ți înțeleg durerea când par să ducă o viață fericită? Nu sunteți singuri să simțiți acest lucru, dar adevărul este că fericirea necesită muncă, iar învățarea modului de a trăi viața la maxim necesită dăruire și practică.

Oamenii care zâmbesc în public au trecut prin fiecare bucată la fel de mult ca oamenii care plâng, se încruntă și țipă. Pur și simplu au găsit curajul și puterea de a zâmbi prin ea și de a se bucura de viață în cel mai bun mod posibil.

Viața este scurtă și trăim o singură dată. Învățarea de a trăi viața la maxim este un pas important în a profita la maximum de fiecare zi.

Când a împlinit 30 de ani, un fotograf, Jonathan Harris a început un ritual simplu: acela de a face o fotografie în fiecare zi și de a posta pe propriul site, înainte de culcare. Un proiect numit simplu, Today: de pe 27 august 2009 și până pe 12 noiembrie 2010, Jonathan a făcut câte o fotografie în fiecare zi.

“Indiferent de ceea ce faci în viaţă, de ceea ce creezi, de ce carieră ai, de faptul că ai familie sau copii sau de faptul că ai o mulțime de bani… cea mai mare creaţie a ta va fi, întotdeauna, chiar povestea vieții tale. Pentru că este ca un recipient care conține toate celelate lucruri.”

“Am vrut să găseasc o cale de a trăi mai mult momentul, de a trăi mai mult fiecare zi; o cale de a înțelege timpul mai bine și de a-mi înțelege viața mai bine. Practic, o cale de trăi mai bogat ca ființă umană și nu doar ca om care muncește.”

Asa este si viata noastră…o succesiune de imagini, zile, minute. Dacă ar fi sa ne amintim de fiecare zi a vieții noastre printr-o imagine sau orice altceva ne-ar aduce bucurie…privind inapoi am vedea câte lucruri minunate ni s-au întâmplat si de care uităm pur si simplu.