Așteptați-l pe cel care vă va da aripi și vă va încuraja să zburați

Nu e nimic în neregulă să fii singură. Asta înseamnă pur și simplu că aștepți pe cineva care să te iubească așa cum merită. Și asta este normal.

Există mai multe motive să ne grăbim.
Așteptați-l pe cel care vă va da fluturi în stomac; care te va face să te simți iubită și apreciată.
Așteptați-l pe cel care vă va lumina lumea de îndată ce le veți vedea; cel căruia îi va fi dor de tine; cel a cărui prezență o vei pofti.
Așteptați persoana care vă va venera și spuneți-vă cum să vă apreciați și să vă iubiți mai întâi, în fiecare zi. Stai, pentru că fericirea adevărată dă roade.
Așteptați-l pe cel care vă va face timp; cel care este mereu fericit să te vadă și niciodată nu-ți anulează planurile.
Așteptați persoana care vă va sprijini. Al cărui vis și scopuri se potrivesc cu ale tale. Cine vrea să fii mai bun și să te ajute pe drumul spre a deveni cea mai bună versiune a ta.
Așteptați persoana care vă luminează lumea. O scânteie pe care nu ai mai simțit-o până acum. Cel care te dă foc.
Așteptați o persoană care va fi mândră de voi, care vă va motiva să fiți mai buni și care vă va sărbători victoriile împreună cu voi. Persoana care va fi fanul tău numărul unu.
Așteptați-l pe cel care vă va iubi prietenii și familia. Pentru cea pe care prietenii și familia ta s-au rugat să o găsești. Pentru cel care nu mai spun că meritați mai bine, ci sunt pur și simplu bucuroși că v-ați găsit.
Așteptați un bărbat care să vă dea aripi și să vă facă să simțiți că sunteți capabili să cuceriți întreaga lume și face totul posibil când sunteți împreună.