Astrologia vă dezvăluie latura întunecată. Aceasta este ceea ce nu doriți ca lumea să vadă

Fiecare dintre semnele Zodiacului are calități negative, împreună cu cel pozitiv pe care îl vedem mai frecvent. Fiecare dintre noi este înfiorător și ciudat într-un anumit fel.
Deci, iată câteva laturi înfricoșătoare ale fiecărui semn al zodiacului:

Berbec: Incredibil de violent.
Oamenii care se nasc sub Berbec sunt încăpățânați și capabili, iar entuziasmul și energia lor pot deveni violență explozivă. Devin obsedați când vine vorba de a-și face drum și, când nu, devin incredibil de violenți, mai ales atunci când ceva nu a mers bine.

Taur: Posesiv.
Persoanele născute sub acest semn sunt materialiste, sentimentale și persistente. Astfel de trăsături îi împiedică de obicei să lase lucrurile să meargă, așa că cu cât le pasă mai mult de aceste lucruri, cu atât mai greu și cu încăpățânare își vor apăra dreptul de a le păstra pentru totdeauna. Vor cu disperare să păstreze fiecare lucru la fel cum vor.

Gemeni: nesincer și cu două fețe.
Personalitatea spirituală a oamenilor Gemeni îi face să treacă de la distracție și râs la plâns, deși nu s-a întâmplat cu adevărat nimic. Acest lucru îi poate dezamăgi pe ceilalți, deoarece nu sunt siguri la ce ar trebui să se aștepte. Acestora le este greu să fie sinceri și loiali față de ceilalți.

Rac: complex Matrix.
Deși oamenii născuți sub Rac merg dincolo și mai mult pentru cei pe care îi iubesc, ei cred de fapt că merită mult mai mult decât acei oameni le dau înapoi. Adoră când sunt victime și de aceea îi lasă pe alții să treacă peste ei. Vor cu disperare ca alții să se simtă foarte rău pentru ei.

Leu: Narcisiști.
Leii au un ego nerezonabil de înalt și se consideră mai presus de ceilalți. Poate că sunt amabili și fermecători, dar simt nevoia de a fi centrul atenției. Treimile lor din viața dramatică le vor face să alimenteze drama doar pentru atenție. Nu le pasă niciodată de sentimentele altora.

Fecioară: Controlează ciudatele.
Fecioarele au o hotărâre dominatoare. Nu se opresc niciodată. Perfecționismul lor îi determină să controleze și să planifice totul sau pe toată lumea, fără a cere măcar intrări. Ei simt nevoia de control destul de rău că l-au confundat cu o conexiune reală și că nu este o calitate foarte bună a unei persoane.

Balanță: Simți empatie pentru oamenii îngrozitori.
Liniștea oamenilor născuți sub Balanță, precum și empatia lor, îi determină să cântărească în mod egal factorii care contribuie și, uneori, chiar și pe cei greșiți. Se simt mândri deoarece cred că fiecare decizie pe care o iau este cea potrivită, nu numai pentru ei, ci și pentru ceilalți din jur, chiar și pentru oamenii răi.

Scorpion: Entuziast pentru lucruri îngrozitoare.
Ei bine, lucrurile care îi motivează și îi interesează pe oameni în această zodie sunt, de obicei, în afara momentului în care ceva este mai dureros, ei sunt mai atrași de el. De obicei, sunt fascinați de tragedie, criminalitate și, de asemenea, tabu, iar reacția lor la astfel de lucruri poate fi uneori alarmantă.

Săgetător: Lider de cult inspirator.
Oamenii născuți sub Săgetător sunt lideri inspirați și perfecți a căror sete și poftă de ceva nou i-au ajutat să cultive o rețea mai largă de cunoscuți și prieteni care îi vor urma până la capătul planetei Pământ.

Capricorn: ambițios.
Capricornii sunt pregătiți să facă tot ce pot pentru a continua înainte. Vor face o mișcare suplimentară și nu le va păsa dacă ar trebui să meargă la lungimi extreme specifice. Le lipsește emoțiile și determinarea egocentrică, ceea ce înseamnă că nu le pasă cu adevărat de ceilalți.

Vărsător: Sociopat.
Dorința Vărsătorilor de a face totul este de obicei oarbă cu privire la modul în care afectează alte persoane și situații în acest proces. Au metode neconvenționale atunci când vine vorba de salvarea acestei lumi. Din această cauză, ei își depun efortul de obicei în ceva care nu va aduce schimbări reale.

Pești: coșmar volatil emoțional.
Acele forțe copleșitoare identice care îi inspiră pe pisceni să facă din această lume un loc mult mai bun îi pot duce, de asemenea, în locuri întunecate. Emoțiile lor sunt adesea copleșitoare, în timp ce uneori sunt complet iraționale. Deși sunt conștienți de acest lucru, nu îi împiedică să dea vina pe alții pentru că le-au provocat durere.