Azi alegem bucuria. Si o cafea bună.

Orice dimineata trebuie sa fie perfecta. Indiferent de modul in care ne trezim, trebuie sa constientizam mereu ca o zi poate fi reusita si frumoasa doar daca o incepem cu o atitudine pozitiva.

O noua zi. O noua experienta. Bucura-te de ea.

Azi e o zi minunată!

„O zi bună începe cu un gând bun,
O zi frumoasă începe cu un zâmbet,
O zi mare începe cu un gest frumos,
O zi nouă începe cu tine, prietene…

Zi de zi numai tu poţi deschide ochii spre lumina din tine.”

Peste timp, căutând prin clipa de lumină, descoperi cele mai frumoase flori ale sufletului.

Constat că un om care ştie să mânuiască arta conversaţiei astfel încât cugetarea sa să pară un joc de cuvinte care produce un joc de gânduri, este o adevărată binecuvântare pentru aproapele lui aflat la momentul marilor căutări…

Mă bucur mereu să primesc de la prietenii mei mesaje în care îmi regăsesc gândurile, versurile, poeziile.  Cuvintele frumoase ne luminează viața și ne fac ziua mai frumoasă.

Un gând frumos ne aduce zâmbetul pe față încă de dimineață și ne pune sămânța frumosului și a binelui să germineze în negura fricilor inerente, pentru a înflori în toată măreția ei atunci când Dumnezeu ne ajută să devenim mai buni, mai frumoși, mai înfloritori:

A devenit o obișnuință pentru multe persoane să înceapă ziua cu un gând bun, cu o cafea sau un ceai bun, alături de cei dragi aflați alături sau la distanță:

Dumnezeu a lăsat puterea cuvântului pentru a ajuta oamenii. Chiar dacă a încâlcit limbile popoarelor, energia cuvintelor și-a păstrat valoarea și e transmisă oamenilor de pretutindeni.

Buna dimineata, o zi frumoasa!