Bărbaţii se mai întorc însă femeile dacă pleacă, o fac pentru totdeauna

“Un bărbat se va întoarce întotdeauna la femeia alături de care va uita de celelalte femei, care va pune capăt căutărilor lui și îi va arăta bărbatului despre ce înseamnă o femeie potrivită. Ea îi va oferi amintiri imposibile de șters.

Așa este natura lor: Prima dată cuceresc femeia, apoi trăiesc alături de ea ca mai apoi să se plictisească și să-și piardă interesul, sau își doresc altceva. Pleacă, petrec, te folosesc și așa mai departe. Cu toții știm istoria despărțirilor. Însă când te văd fericită, ei se întorc. Este peste puterile unui bărbat să-și vadă femeia fericită și de mână cu altcineva.

Bărbații se întorc deoarece iubesc de prea puține ori, pentru că își dau seama prea târziu, pentru că au nevoie de experiență ca să înțeleagă. Însă este posibil să nu-i mai aștepte nimeni. Până la urmă fiecare bărbat vrea să trăiască alături de femeia care îl provoacă să fie mai bun.

Femeile pleacă pentru totdeauna. De prea multe ori o femeie trage de o relație chiar dacă asta înseamnă să-și încalce principiile. Se umilesc din cauza iubiri pe care le-o poartă partenerului. Acceptă orice doar de dragul de a-l avea aproape. Însă la final plâng, suferă și păstrează în suflet amintirea lui, dar nu se mai întorc. Pleacă din viața lui și nu-i va mai da ocazia să-i frângă inima.

Femeile pleacă pentru că nu mai văd un viitor, pentru că s-au aăturat să lupte. Nu pentru că nu mai iubesc, ci pentru că nu se mai simt iubite. Nu se întorc deoarece sunt conștiente că istoria se va repeta. Pleacă și lasă loc pentru o nouă viață.”

 

A.Dascalu