Bărbatul Berbec

Barbatul Berbec este predispus la schimbari bruste de dispozitie. Poate fi senzual si pasional, iar dupa o secunda sa devina rece ca gheata. Daca il vei jigni sau daca isi va pierde interesul pentru tine, atitudinea si comportamentul i se vor schimba instant. Pentru a-i trezi din nou interesul pentru tine, trebuie sa iei totul de la capat, incepe cu primii pasi necesari pentru a-l seduce.

Barbatul Berbec este foarte creativ, plin de idei ingenioase. Prin urmare, uneori este destul de obositor sa stai langa el, in schimb nu ai cum sa te plictisesti. Berbecii sunt vioi, isteti si iuti ca vantul, o femeie cu firea inceata greu ar tine pasul cu el, iar daca vom lua in calcul si faptul ca el nu se uita in spate, este foarte posibil sa ramai in urma.

Barbatul Berbec este nerabdator, incapatanat, arogant, incearca sa-i intreaca pe toti si uneori pe el insusi. Uneori este generos, da tot ce are, dar in acelasi timp devine insuportabil, zapacit, extrem de exigent si egoist daca nu i se indeplinesc dorintele.

Barbatul Berbec ofera alesei lui toata pasiunea de care este capabil, crezand cu adevarat ca nu va mai avea niciodata astfel de sentimente si ca acestea vor ramane cu el pentru toata viata. Si daca relatia dintr-o data se strica, barbatul Berbec incearca sa repare totul. Iar daca nu reuseste, gaseste o alta femeie, se indragosteste de ea si iarasi crede ca a gasit-o pe cea unica.

Nici un semn zodiacal nu este mai loial decat barbatul Berbec. Sincer de felul lui, barbatul din aceasta zodie nu te va insela nici intr-un caz. Este un adept al idealurilor morale, nici nu-i va trece prin cap sa faca asa ceva.

In societate, Berbecul este incapatanat, revoltator, un individ luptator. Barbatul Berbec poate sa inceapa sa lupte sau sa se certe cu o persoana numai pentru ca crede ca, in comparatie cu altii, el are calitati mai inalte. Poate ca asa este, dar cine ar vrea sa auda o astfel de afirmatie?

In consecinta, Berbecul are deseori de suferit, mai ales atunci cand nu se poate retine in fata superiorilor. Acestia nu vor uita sa puna la un moment dat intr-o pozitie umilitoare Berbecul arogant si impulsiv. In astfel de cazuri, la tine va veni in cautarea laudelor si consolarii.

Barbatul Berbec este un tata afectuos si foarte mandru, care asteapta cu bucurie nasterea copilului sau. Mai tarziu, va incerca sa detina in totalitate controlul asupra copiilor si sa aleaga, de asemenea, domeniul lor de activitate. In acest caz, trebuie sa-i explici ca urmasii adora independenta si libertatea de a alege la fel de mult ca el.