Bărbatul care își jignește femeia nu este decât un ratat notoriu

Există o lege a vieții testată demult: cu cât bărbatul își insultă și umilește mai mult femeia, cu atât mai ratat devine. Multe femei cunosc situația când bărbatul pare a fi nobil, generos, de succes, iar atunci când se căsătorește, prin toate modurile posibile o insultă, o rănește și dă vina pe ea.

Femeia, de regulă, suportă, acceptă, încearcă să-și păstreze familia și se întreabă mereu: “Ce i s-a întâmplat? Unde e bărbatul de odinioară?”.

De fapt, nu i s-a întâmplat nimic, el așa a fost întotdeauna, doar că își ascundea cu măiestrie adevărată față, sub masca decenței. Bărbații nu pot accepta faptul că femeia poate fi mai bună și mai de succes decât ei.

Și atunci ei conectează o metodă eficientă – insulte, supărări și umilințe, pentru a-i arăta femeii unde e locul ei. Dar, în realitate, în spatele acestui comportament se află slăbiciunea masculină, incapacitatea de a face față realității și lașitatea în fața problemelor.

Un bărbat puternic nu va coborî până la acest nivel: de a răni femeia, iar cel care e capabil de asta – e un ratat notoriu. Pentru că este mult mai ușor să-ți camuflezi defectele și neîncrederea cu agresivitate, reproșuri și insulte. ”Uită-te la mine, sunt puternic, pentru că te pot răni!”

Dar oare asta e puterea masculină? Nu, puterea unui bărbat este noblețea lui, protecția celor slabi și abilitatea de a-și recunoaște greșelile.

sursa – https://relatii.net/2018/11/09/barbatul-care-isi-jigneste-femeia-nu-este-decat-un-ratat-notoriu/