Bărbatul Fecioară

Barbatul Fecioara cauta femeia care sa corespunda idealului la care viseaza. Nu incerca sa-l minti pentru ca se pricepe foarte bine la oameni si isi da seama de toate calitatile si defectele lor.

Barbatul Fecioara isi doreste o relatie bazata pe sinceritate si egalitate. Intelege perfect ca este destul de greu sa gaseasca o femeie care sa corespunda in totalitate cerintelor lui, dar tot nu accepta mai putin de atat.

Barbatul Fecioara nu va da sotiei lui motive de gelozie si va face tot posibilul s-o fereasca de suparari si probleme financiare. In acelasi timp, va trebuie sa te simta mereu aproape. Intotdeauna va reusi sa te calmeze daca vei fi suparata sau dezamagita, iar daca nu te vei simti bine, va avea grija de tine ca o asistenta medicala.

Te vei bucura de toata atentia si grija pe care ti-o poate acorda, dar trebuie sa tii cont de faptul ca nu-i plac cheltuielile nejustificate.

Barbatul Fecioara este foarte atent la lucrurile minore care au un rol important in viata sexului frumos. Nu uita niciodata datele nesemnificative pentru el, dar importante pentru tine, chiar daca nu intelege de ce sunt importante. In nici un caz, nu te va acuza de infidelitate in public, dar daca va banui ca-l inseli, intr-o zi s-ar putea sa nu-l mai gasesti acasa.

Daca te-ai indragostit de un barbat din aceasta zodie, gandeste-te bine ce-i spui. Barbatul Fecioara nu suporta prostia si lipsa de educatie la fel de mult cum nu suporta infamia, vulgaritatea si grosolania.

Barbatii Fecioara nu se arata incantati de ideea de a deveni parinti, nu au nevoie de copii pentru a se afirma. Din aceasta cauza, rareori au o familie mare. Daca ajung sa aiba totusi copii, le acorda toata atentia si grija, pentru ca au sentimentul de obligatie parinteasca foarte dezvoltat. Isi petrec cu placere timpul cu copiii si se ocupa, in primul rand, de educatia lor.

Daca cele spuse mai sus nu te-au facut sa te razgandesti si ai ales totusi sa-ti petreci viata cu un barbat nascut in zodia Fecioara, vei avea un sot foarte inteligent si educat, dar probabil nu si foarte pasional.

Barbatul Fecioara este loial, atragator, placut, mai ales daca esti corecta si nu ii bagi in seama greselile si defectele. Adevarul e ca nu are mai multe defecte decat barbatii din alte zodii, poate chiar mai putine.